Superpesiksen pelaaja otti uskomattoman kopin – ylistetään Pohjois-Amerikassa: ”Suomalainen Supermies!”

Teemu Nurmion huima syöksy kerää ylistystä netissä.

9.6.2019 19:51

Lauantaina Tallinnassa pelatussa Imatran Pallo-Veikkojen ja Hyvinkään Tahkon välisessä miesten Superpesis-ottelussa nähtiin todella erikoislaatuinen ulkopelisuoritus.

IPV:n koppari Teemu Nurmio nappasi toisen jakson alkupuolella Hyvinkään jokerin Juha Korhosen keskelle taakse tulleen lyönnin kiinni akrobaattisella syöksykopilla, joka hakee ilmavuudessa vertaistaan.

  • Tilanne näkyy yllä olevalla videolla ajassa 7.12.

Myös Superpesis jakoi videon sosiaalisen median kanavillaan, ja se lähti leviämään kulovalkean tavoin. Syöksykoppi noteerattiin usealla taholla myös Pohjois-Amerikassa, jossa muun muassa arvostetun kanadalaisen mediayhtiö Sportsnetin kolumnisti Mark Spector jakoi videon Twitterissä saatesanoilla ”Suomalainen supermies!”.

Pelibussista tavoitettu sankarikopin ottaja suhtautui suoritukseensa tyynesti.

– Korhonen on entinen joukkuekaverini, ja tiedän aika hyvin hänen lyöntinsä. Ennakoin, että pommia saattaa tulla keskelle taakse. Näin pallon hyvin ja pääsin syöksymään sen katki. Siinä vaiheessa ajattelin vain, että pysymme pelissä mukana.

Tieto suorituksen leviämisestä maailmalla sai Nurmion tyytyväiseksi. Nopeajalkainen pelimies ei kuitenkaan toistaiseksi odota MLB-liigan baseball-joukkueilta yhteydenottoja.

– Pidän toki puhelimessa jatkossa äänet päällä, Nurmio hykerteli.

Nurmion uroteosta huolimatta Imatra hävisi viikonlopun molemmat ottelut Hyvinkäälle 2–0.

Edit. klo 20.24: Tilanne näkyy yllä olevalla videolla ajassa 7.12, ei 1.12.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?