Pesäpallo

Superpesiksen välierien trillerimäiset taistot jatkuvat – Kouvola tasoitti voitot Sotkamossa, katso huippuhetket

Julkaistu:

Superpesis
Sotkamon ja Kouvolan välinen taisto ratkesi jälleen vasta kotiutuslyöntikilpailussa.
Miesten Superpesiksen välieräsarja Kouvolan Pallonlyöjien ja Sotkamon Jymyn välillä palasi avausruutuun. Runkosarjan voittaja KPL haki avauskohtaamisessa menettämänsä kotiedun takaisin vieraspelissä Sotkamon Hiukassa.

Kainuussakin kamppailu venyi kotiutuskisaan, joka päättyi nytkin vierasjoukkueen voittoon juoksuin 3–2. Jymyn tappiolukemat olivat 1–2 (6–2, 3–4, 0–0, 2–3).
  • Ottelun huippuhetket yllä olevalla videolla.
– Harmittavasti meni näin, mutta tiedettiinhän se, että tässä oli kaksi hyvää joukkuetta. Pitää olla kärsivällinen. Olemme valmistautuneet viiteen otteluun, Jymyn pelinjohtaja Jani Komulainen muistutti.

– Hyvin menivät näemmä kapteeni Anssi Lammilan ja pelinjohtaja Matti Iivarisen ohjeet tauolla perille, kun saimme pelimme toimimaan, myhäili KPL:n kolmosta hihassaan kantava vaihtaja Sasu Toikka.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jymy karkasi ensimmäisen vuoroparin tasoittavalla Roope Korhosen kakkosrajaiskulla kahden juoksun johtoon. Isäntien kuudesta avausjakson juoksusta neljä syntyi Koplan selkeiden ulkopelivirheiden takia. Roope Korhosen kolmannen vuoroparin merkkaamaton läpilyönti kolmosluukusta tuotti myös kaksi (1+1) juoksua.

Kotiutuslyöntikilpailun ratkaisut kakkospuolelle

Vieraat heräsivät taistelemaan toisen jakson alussa ensimmäisen tasoittavalla, kun Juha Korhonen ja Konsta Hyötyläinen ottivat juoksun näpäyksillään.

Jymyn kapteeni Toni Kohonen oli voittanut hutunkeiton, mutta kainuulaiset valitsivat yllättäen supervuoroparissa avaavan sisävuoron. Se jäi muutamaa senttiä vaille juoksusta, mutta Koplakaan ei onnistunut tasoittavalla voittojuoksun teossa.

KPL veti voiton kotiutuskisan tasoittavalla neljällä lyöjällä Matti Latvalan, Toni Laakson ja Juho Hacklinin kakkospuolelle suuntaamilla kotiutuksilla.

Jymyn palkitut olivat 1+4 juoksua lyönyt Roope Korhonen (11 kärkilyöntiä/14 yritystä) ja lukkari Kohonen (5/6).

Koplan sankarit olivat neljän kotiutuksen jokeri Korhonen (5/8) ja kaksi juoksua tuonut sieppari Toikka (8/9).

Paikka loppuotteluihin irtoaa kolmella voitolla, joten sarja jatkuu ainakin sunnuntaina Kouvolassa ja tiistaina Sotkamossa. Joensuun ja Vimpelin välisen välieräsarjan toinen osaottelu pelataan huomenna lauantaina Joensuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt