Superpesis jatkaa Nelosella pitkällä sopimuksella - Pesäpallo - Ilta-Sanomat

Superpesis jatkaa Nelosella pitkällä sopimuksella

Uusi sopimus kattaa sekä miesten että naisten Superpesiksen tv-oikeudet.

Superpesis näkyy tulevaisuudessakin Nelosen kanavilla.

12.2.2018 16:34

Superpesis Oy ja Nelonen Media ovat sopineet pesäpallon pääsarjojen tv-oikeuksista kausille 2018–2021. Uusi sopimus pitää sisällään niin miesten kuin naistenkin pääsarjaottelut.

Sopimus kattaa vähintään 70 ottelulähetystä, jotka jakautuvat miesten ja naisten Superpesiksen kesken. Lähetykset ovat monikameratuotantoja ja sisältävät myös viime kaudella lanseeratun fanikameran. Perinteiset miesten ja naisten Itä–Länsi-ottelut näkyvät maksutta Nelosella.

– Tämä sopimus on iso askel eteenpäin huippupesäpallon medianäkyvyydessä. Erityisen iloinen olen naisten Superpesiksen roolin kasvusta sekä Nelonen Median sitoutumisesta pitkään ja tavoitteelliseen yhteistyöhön lajimme näkyvyyden nostamisessa, kertoo Suomen Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Arto Ojaniemi.

– Olemme erittäin iloisia päästessämme välittämään kansallispelin intohimoisille seuraajille otteluita näin kattavalla tarjonnalla ja täten vastaamaan kentältä tulleisiin pyyntöihin, kommentoi Nelonen Median urheilutuotannoista vastaava johtaja Jussi Suvanto.

Varsinainen Superpesis-kausi Suomessa alkaa keskiviikkona 9. toukokuuta, niin miesten kuin naistenkin osalta. Miesten Superpesiksessä pelaa 14 ja naisten puolella 11 joukkuetta. Runkosarjassa pelataan molemmissa sarjoissa yhteensä yli 400 peliä.

Ilta-Sanomat ja Nelonen Media kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?