New York Yankeesin kykyjenetsijä valaistui Hyvinkäällä – ”En ikinä voi kokea lähellekään samaa” - Pesäpallo - Ilta-Sanomat

New York Yankeesin kykyjenetsijä valaistui Hyvinkäällä – ”En ikinä voi kokea lähellekään samaa”

New York Yankeesin Euroopan kykyjenetsijä Troy Williams ei pysty lopettamaan pesäpallon hehkuttamista.

Onko tässä jonkun suomalaisen pesäpallopelaajan tulevaisuus: Yankeesin peliasu?

8.7.2015 20:44

Sotkamon Jymyn oman realitysarjan Jymyn Iholla uudessa jaksossa Williams jatkaa siitä, mihin Itä–Länsi-viikonloppuna jäi. Eli pesäpallo on maailman paras asia heti baseballin jälkeen.

– Yhden asian kerroin pomolleni Yankeesissa: olen tehnyt tätä nyt 12 vuotta, enkä voi varmaan koskaan toistaa tai kopioida tai matkia sitä, mitä näin tuona viikonloppuna, Williams hehkutti kokemuksiaan Itä–Lännestä.

– Maailma on niin pieni, että on vaikea kuvitella mitään salaisuuksia. En voi käsittää, etteivät ihmiset tienneet tästä.

Williams kehui jo aiemmin pesäpalloilijoita ja heidän mahdollisuuksiaan baseballin puolella. Videolla Williamsin ylisanat ovat vielä huomattavan värikkäitä.

– Tuntuu kuin siitä miehestä vanhassa King Kong elokuvassa, kun hän löytää 25-metrisen gorillan.

Williams vertaili myös lukuja. Tositapahtumiin perustuvassa Million dollar arm -elokuvassa kierretään krikettimaa Intiassa etsimässä yli 80 mailia tunnissa heittäviä pelaajia.

Jymyn Youtubeen lataama video nähtävissä alta. Jos se ei näy, voit katsoa sen myös tästä. Williamsin haastattelut on tekstitetty.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?