Joukko ensikertalaisia Itä-Länteen

Julkaistu:

Pesäpallon miesten Itä-Länsi-ottelussa Sotkamossa heinäkuun lopussa pelaa kuusi ensikertalaista.
Naisten ottelussa ensikertalaisia on viisi. Idän miesten joukkueen ensikertalaiset ovat Jyväskylän Kimmo Carlson, Joensuun Lauri Kivinen ja Sotkamon Immo Rautiainen. Lännen keltanokat ovat Pattijoen Joonas Eirola ja Jukka-Pekka Vainionpää sekä Hyvinkään Tahkon Lauri Vierimaa.

Idän joukkueessa lukkari Toni Kohonen pelaa uransa 16. Itä-Länsi-ottelun. Vastaavan määrän Itä-Länsi-otteluita ovat saaneet kasaan vain oman aikansa huippulukkarit Eino Kaakkolahti ja Mauri Pyhälahti.
Kohosen ohella Idän joukkueen kokeneimmat Itä-Länsi-pelaajat ovat Sotkamon Jani Komulainen (11. Itä-Länsi) Kouvolan Sami Joukainen (10.).

Lännen joukkueen kokenein Itä-Länsi-pelaaja on Vimpelin ykköskärki Sami Haapakoski (9. Itä-Länsi). Antti Kuusisto, Henri Puputti ja Jere Dahlström pelaavat kahdeksannen Itä-Länsi-taistonsa.

Lännen pelinjohtajana toimii Sami Sirviö. Idän pelikuviota juonii Mikko Kuosmanen. Miesten ottelu pelataan 22. heinäkuuta.
 

10 000 katsojaa tavoitellaan


Naisten Itä-Länsi-ottelun kokeneimmat pelaajat ovat Idän Johanna Vikman (12. Itä-Länsi) ja Lännen Kaisa Salmela (11.).

Idän tulokkaat ovat Viinijärven lukkari Niina Härkönen ja lyöjäjokeri Maija Kaappola sekä Jyväskylän Kirittärien lyöjätykki Susanna Puisto.
Lännen joukkueen ensikertalaiset ovat tällä kaudella juoksujen lyöjänä onnistunut Rauman Lukon Enni Kylä-Kause ja Porin Pesäkarhujen ykköskärki Milla Lindström.

Idän pelinjohtaja on Kirittärien Jussi Viljanen. Lännen peliä johtaa Lapuan Jukka Liikala. Naisten ottelu pelataan 21. heinäkuuta.

- Viikonlopun tavoite on 10 000 katsojaa, jonka osalta 75 prosenttia on kasassa, tapahtumaa järjestävän Superjymyn toimitusjohtaja Jarmo Heikkinen sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt