Milenalle, 18, on tapahtunut paljon sitten Toisenlaisten teiniäitien: ”Elän nyt elämää, josta olen aina unelmoinut” - Perhe - Ilta-Sanomat

Milenalle, 18, on tapahtunut paljon sitten Toisenlaisten teiniäitien: ”Elän nyt elämää, josta olen aina unelmoinut”

Toisenlaiset teiniäidit -sarjasta tuttu Milena muutti Kajaanista Vantaalle. Uusi asuinpaikka on tuonut elämään paljon hyvää, kuten uusia ystäviä.

Toisenlaiset teiniäidit -sarjasta tuttu Milena on kääntänyt uudet sivun elämässään. Max-poika on puolitoistavuotias, ja äiti on muuttanut Vantaalle. Kuvassa myös ohjelman juontaja Sami Kuronen.­

14.1. 13:07

Kymmenen nuoren naisen elämää seurannut Toisenlaiset teiniäidit -sarja uusintoineen on päättynyt, mutta äitien elämä jatkuu – nyt taaperoikäisten lasten kanssa.

Yksi ohjelmassa esiintyneistä nuorista äideistä oli Kajaanissa tuolloin asunut Milena, joka sai esikoisensa 16-vuotiaana.

Max-pojan syntymä oli kaivattu ilonaihe elämässä, jossa oli ollut viime vuosina paljon tummia sävyjä. Pitkään kestänyt koulukiusaaminen ja huonot välit sekä omaan että lapsen isään vaikuttivat Milenan jaksamiseen.

Ohjelmassa Milena kertoi, että välit poikaystävään menivät, kun venäläinen poikaystävä painosti hänet sänkyyn.

– Sitten kun seurustelua tuli täyteen hän sanoi, että jättää minut muuten, joten minun oli vähän kuin pakko, Milena kertoi tuolloin.

Äitiydessä Milenaa on ihmetyttänyt eniten se, miten luonnostaan kaikki on käynyt: rakkaus lasta kohtaan syttyi itsestään, ja se oli voimakkaampaa kuin olisi voinut koskaan kuvitella.­

Muutto Vantaalle käänsi uuden sivun elämässä

Max-pojan syntymästä on nyt puolitoista vuotta aikaa, ja nykyään Vantaalla asuvan Milenan, 18, elämässä puhaltavat täysin uudet tuulet.

Äidin kanssa aiemmin kodin jakanut nuori asuu nyt ensimmäistä kertaa omillaan poikansa kanssa.

Asuinpaikan vaihto on auttanut Milenaa uuden elämän alussa. Muistot koulukiusaamisesta ovat hälvenneet, ja uusi opiskelupaikka hoitoalalla antaa virtaa. Isommat ympyrät sopivat suurkaupunkien vilinästä nauttivalle Milenalle hyvin.

Max on nyt temperamenttinen puolitoistavuotias.­

Mikä parasta, Kajaanissa yksinäisyydestä kärsinyt nuori nainen on löytänyt Vantaalta uuden ystäväpiirin. Paras ystävä, nuori äiti hänkin, pitää yhteyttä päivittäin.

Elämä on vihdoin kohdillaan.

– Elän nyt elämää, josta olen aina unelmoinut, Milena kertoo Ilta-Sanomille.

Hyvältä tuntuu näyttää itselleen myös se, etteivät kiusaajien ikävät väitteet pidä paikkansa. Milena pärjää lapsensa kanssa hyvin, vaikka muutakin on väitetty.

– Minulle yritettiin luoda valheilla ja juoruilla huono maine. En edelleenkään tiedä, mikä tavoite tässä kaikessa heillä oli.

Milena asuu nyt Vantaalla.­

Äitiydessä yllättivät positiiviset asiat

Äitiydessä Milenaa on ihmetyttänyt eniten se, miten luonnostaan kaikki on käynyt: rakkaus lasta kohtaan syttyi itsestään, ja se oli voimakkaampaa kuin olisi voinut koskaan kuvitella.

Toisenlaiset teiniäidit -sarjasta tuttu Milena on kääntänyt uudet sivun elämässään. Max-poika on puolitoistavuotias, ja äiti on muuttanut Vantaalle. Kuvassa myös ohjelman juontaja Sami Kuronen.­

Luonnostaan alkoi sujua myös lapsen hoito, vaikka Milena on kokenut pienen lapsen kanssa jo kaikenlaisia vaiheita.

– Tällä hetkellä Max on kova kiukuttelemaan. Väännämme vähän kaikesta aina pukemisesta ja syöttämisestä alkaen, Milena kertoo.

Arki on nyt kiireistä.

Osa unelmista, kuten rakkaan tanssiharrastuksen jatkaminen, on täytynyt siirtää tulevaisuuteen.

Ohjelmassa Milena toivoi myös saavansa jatkaa tavallisen teinin elämää, kiukutteluineen päivineen. Sekään ei ole nykyiseltä vastuunkantajalta aivan onnistunut

– Äiti tosin joskus joutuu kuuntelemaan teinipuoltani, Milena paljastaa.

Yhtä unelmaansa kohti Milena on kuitenkin kulkemassa, pienin mutta määrätietoisin askelin.

– Haluan yhä olla kätilö. Se on isoin unelmistani.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?