Poika yllätti saunan jälkeen viiltävällä kysymyksellä, sitten tuli vielä toinen – äiti ei voinut kuin nauraa: ”Ettei vaan pääse vanheneminen unohtumaan” - Perhe - Ilta-Sanomat

Poika yllätti saunan jälkeen viiltävällä kysymyksellä, sitten tuli vielä toinen – äiti ei voinut kuin nauraa: ”Ettei vaan pääse vanheneminen unohtumaan”

Ilta-Sanomien lukijat jakavat jälleen lasten hauskimmat sutkautukset.

16.11. 8:05

”Poikani kanssa mökillä saunomisen jälkeen jutusteltiin ja alettiin valmistautua nukkumaan, kun poikani tokaisi: ’Miks äiti sun tissit roikkuu ja kaikissa leffoissa naisten tissit on sillee piu pystyssä?’ Ettei vaan multa pääse unohtumaan vanheneminen, niin tokaisipa vielä lisäksi: ’Miks sulla on äiti reikiä naamassa?’ Kyllä nauratti ja sanoin, että tervetuloa todelliseen maailmaan.”

PeeKuS

”Olin 4-vuotiaan lapseni kanssa bussissa, lapsi jo nuokkui. Edessämme istui kaksi vanhempaa rouvaa, jotka kysyivät minulta, onko pojallani karkkipäivä tänään. Poikahan virkosi tähän ja huusi kovaa: ’Minulla on karkkipäivä tänään!’ No ei ollut.”

Mummeli

”Joskus 1960-luvulla veli, tuolloin neljä vuotta, näki hevosen vetämässä haravakonetta. Illalla näkyvillä oli vain haravakone, joten veli totesi: ’Humma on menny rikki.’”

Yrmy

”Oltiinpa tuossa yhtenä iltana poikani, 4 vuotta, kanssa keittiössä, minä paprikaa pilkkomassa ja hän välipalaa mutustelemassa. Hän ihmetteli, miksi otin paprikasta kaikki siemenet pois ja kerroin, ettei niitä voi syödä. Hän vastasi muitta mutkitta: ’Niin, ei saa syödä juustoatomien palloja, joita on juustojen, salaattien ja leipien sekä paprikoiden sisällä!’”

Epa

”Siskoni 7 v. kysyi äidiltäni saunassa: ’Äiti, kun sä kuolet niin tuleeko musta sitten isin vaimo?’”

Laalaa

”Menimme 4-vuotiaan lapsenlapseni kanssa katsomaan sairaalaan vastasyntynyttä pikkusiskoa. Hississä oli kaksi romanineitoa koreissa puvuissaan. ’Katso mummi, prinsessat’ tokaisi pikkumies ilahtuneena. Toden totta, satukirjasta tutut prinsessathan ne siinä olivatkin!”

Mummi

”Janne noin 3 v. tokaisi nähdessään joulupöydässä kinkun: ’Hyi, heppa!’”

Isosisko

”Eeva-äitini oli tapahtuma-aikaan noin 5-vuotias, eikä hän halunnut mennä joulukirkkoon. Pitkien maanittelujen jälkeen hän sai itkuntuherruksen seasta kerrottua syyn: ’No kun se pappi aina puhuu eevankeljumista ja katsoo minua.’”

ihan hyvä äiti

”Poikani pienenä tuumasi piirtämästäni kukasta: ’Taitaapi olla taitaapi olla peehonen (suom. perhonen).’”

Mami

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?