Lapset löysivät jännittävän kapistuksen vanhempien patjan alta – ja siitähän riitti tarinaa: ”Onneksi ei isovanhemmat ymmärtäneet” - Perhe - Ilta-Sanomat

Lapset löysivät jännittävän kapistuksen vanhempien patjan alta – ja siitähän riitti tarinaa: ”Onneksi ei isovanhemmat ymmärtäneet”

Ilta-Sanomien lukijat jakavat jälleen lasten hauskimmat sutkautukset.

21.9. 7:31

”4-vuotias Upi juoksi sisälle kesken lumileikkien ja huusi: ’ÄITE! Mä tartten uuret tumput, nää on jo ihan märäntyneet!’”

Hilu

”3-vuotias tyttöni mönki meidän sängyssä ja oli vahingossa löytänyt pienen vibraattorin patjan alta. Tutkiskeli sitä siinä sitten. Huomasin vasta kun hän kysyi isoveljeltään ’mikä tää on’ vekotin kädessä täristen. Velikään ei tiennyt ja samalla kun nappasin sen äkkiä pois sanomatta mitään, veli keksi et se on ’hokkus viipperä’ ja sitä jatkui puoli päivää sitten. Lapset vaan juoksivat huutaen hokkusviipperää, onneksi ei isovanhemmat ymmärtäneet, mikä se sellanen on...”

Hokkus viipperä

”Siskoni oli alle 2-vuotiaan poikansa kanssa käyttämässä toista aikuista huskykoiraansa eläinlääkärillä. Odotushuoneessa oli myös eräs rouva pienen vähäkarvaisen koiransa kanssa. Siskoni poika tokaisi kovaan ääneen: ’Äiti, katso! Kissa.’”

GT

”Äite on kertonut, kun mää olin jotain 3–4-vuotiaana ihmetelly suureen ääneen Tampereen keskustorilla: ’Miks mää nään vihreillä silmillä, että noi onnikat (linja-autot) o sinisiä?’”

Mää

”4-vuotiaan pojan yli 90-vuotias isomummo oli äskettäin kuollut. Poika pohtii:

– Poika: Isi, mitä ihmiselle tapahtuu kun kuolee?

– Isi: Ne menee taivaaseen. Ainakin kiltit, jotka syövät puuronsa.

– Isiii, sinä et koskaan pääse taivaaseen.

– Hä??!!

– Olet aivan liian painava...”

Jani

”Tulipa mieleen poikani reaktio, kun nuori nainen katseli poikaani ostoskärryissä, olisiko ollut vuosi 1983 tai 1984, pojalla oli vaaleat kiharat hiukset ja ikää kolme tai neljä  vuotta. Nainen puheli pojalle ja kehui että ’ai että olet nätti’ mihin poika vastasi välittömästi: ’Niin olet sinäkin.’ Naisihmistähän lämmitti kovasti pojan vastaus, totta kai. Tämä nuori herra oli silloin ja on edelleen täysi herrasmies, soveltaa samoja oppeja lapsiinsa kuin on itse saanut kohdallaan kokea.”

joutomies

”Kaksostyttöserkkuni olivat mamman kanssa kaupassa. Toinen näki sateenvarjon ja tokaisi: ’Kato Lilli, lateenluoja!’ Johon toinen tokaisi: ’Ei ole kun rateenruoja.’ Tytöt olivat tuolloin ehkä 4-vuotiaita.”

Iitu

”Poikani 4 v. kysyi minulta ja siskoltaan ruokapöydässä: ’Tytöt hei. Kumpi teistä on parempaa, ankanliha vai karjapaimenenliha?’ Ruokana oli karjalanpaistia.”

Bablo

”Kaksi kuopukseni keksimää sanaa joskus 3-vuotiaana. Pensaikko on paikka, josta saa autoon pensaa. Ja jalkavarret, koska onhan käsivarretkin.”

Aprikoitselija

”Nuorin poika oli ehkä parivuotias. Isoveljen kaverit kysyivät: ’Kuinka vanha olet?’ Poika sanoi samantien enempiä miettimättä: ’En minä ole vanha, minä olen aika uus!’ Poika nyt 16 vuotta.”

Äityli

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?