Pikkupoika katsahti pesulla isän jalkoväliin ja heitti ilmoille ikimuistoisen version lisääntymisestä - Perhe - Ilta-Sanomat

Pikkupoika katsahti pesulla isän jalkoväliin ja heitti ilmoille ikimuistoisen version lisääntymisestä

Julkaistu: 10.2. 6:45

Ilta-Sanomien lukijat jakavat jälleen lasten hauskimmat tokaisut.

”Olin kotimatkalla ja juuri nousemassa bussista ulos, kun kuulin pikkutytön (ehkä 4 v.) sanovan isälleen iloisesti: ’Jos mä olisin komea niin mä olisin mies.’ Olihan siinä vähän naurun pidättelemistä.”

Bussissa kuultua

”Muutama vuosi taaksepäin lapsenlapsi oli kanssamme mökillä. Käytiin saunassa, minkä jälkeen Emma tuli syliini, katsoi kaulaan ja sanoi: ’Mamma sulla on kaulassa kauniit kiharat.’”

Mamma

”Oltiin 4-vuotiaan poikani kanssa uimahallissa, ja pyysin häntä viruttamaan saippuat pois jalkovälistä. Poika sitten katsoi minun jalkoväliä ja kysyi: ’Iskä muistakko silloinko mie olin tuolla sinun pusseissa?’ Vastasin että en ja naurahdin. Poika siihen: ’Mie muistan. Vetäsin narusta ja kuulu ding ding ja sitte mie lähin äitin vatsaan.’”

Paavo

”Ompelin paljon lasteni ollessa pieniä. Tyttäreni, silloin noin 4- tai 5-vuotias, kertoi kurkkukivustaan: ’Mulla on kurkun vuori kipeä.’”

Äitimammi

”Poikani ollessa noin 4-vuotias hän oli mummun kanssa menossa laskettelurinteeseen laskettelemaan. Laskettelurinteessä oli kuitenkin jokin ilmoitus-/varoituskyltti, mitä mummu ei pystynyt lukemaan näkövammansa vuoksi. Poika tokaisi: ’Ei mummu mitään hätään. Jos minä luettelen kirjaimet, niin yhdistä sinä ne sitten.’ Näin se homma toimii yhteistyössä.”

Yhteistyöllä eteenpäin

Kuvituskuva

”Olin tässä alle kouluikäisiä lapsenlapsiani hoitamassa. Lapset halusivat ehdottomasti nukkua vieressäni, ja jouduin keskelle, jotta molemmat saivat nukkua vieressäni. Yhtäkkiä poika alkoi nauraa lujaa. Sanoi: ’En ois uskonut että pääsen nukkumaan Mummu Muffeliinin pepun taakse.’”

Mummu Muffeliini

”Pikkuveljeni sanoi kerran pienenä näin: ’Pippelit on rakkauteen.’”

Semmone

”Laitoin hiuksiini muotovaahtoa. Viisivuotias poikani tuli käsi ojossa viereeni ja sanoi: ’Anna äiti minullekin sitä tukkakermaa.’”

Oosi

”Olin saunassa lasteni kanssa. Kun olimme lähdössä pois, puristin 5-vuotiaan tyttäreni hiuksista enimmät vedet pois. Siihen tyttö tuumasi: ’Mun hiuksista tuli pissa.’”

Juuri näin

”Kolmevuotiaalla oli toisessa kädessä mandariini, toisessa appelsiini. ’Onks tää toinen puhkenu?’”

Isoäiti

”Poikani 2 v. vietti syntymäpäiviään ja kummit tulivat onnittelemaan. Saatuaan heiltä paketin, minä tietysti kehotin hyvänä äitinä kiittämään, että mites sanotaan. Tähän poikani silmät loistaen ja pakettiaan heiluttaen hihkui: ’Lego.’ Taisi olla paras kiitos ikinä.”

Ei nimimerkkiä

”Itse ihmettelin noin 5-vuotiaana, että mihin leipä katoaa kun sitä syö.”

Hölömö

Tuoreimmat osastosta