Pikkupoikien viaton kysymys kassajonossa särähti pahasti muiden korvaan – äiti: ”Koko jono katsoi pahasti minua” - Perhe - Ilta-Sanomat

Pikkupoikien viaton kysymys kassajonossa särähti pahasti muiden korvaan – äiti: ”Koko jono katsoi pahasti minua”

Julkaistu: 27.1. 6:44

Ilta-Sanomien lukijat jakavat jälleen lasten hauskimmat tokaisut.

”Tytär sanoi äidilleen maaseudulla: ’Katso pilvenpiirtäjä.’ Lentokone taivaalla jätti jälkeensä pilven.”

Pete

”Kummityttöni oli pienenä käynyt isän kanssa saunassa. Kun kerran sitten oli ollut äidin kanssa, oli tokaissut, että mulla ei vielä ole sellasta tuolla jalkojen välissä kun isällä on, mutta kyllä se pian kasvaa.”

ansku

”Kassajonossa kaksi pientä poikaani kysyivät: ’Äiti miksi olet aina humalassa?’ Koko jono katsoi pahasti minua ja autoon päästyäni kysyin lapsilta, mitä tarkoittivat, sillä en käytä alkoholia. 5- ja 6-vuotiaat pojat sanoivat puhuneensa sokerihumalasta. Jonossa sattui olemaan vielä entinen työkaverini, niin olisin voinut vajota maan alle.”

Sokerihumala

”Äiti jutteli vauvalle: ’Kukas se siinä on, kukas se siinä on.’ 4-vuotias isosisko kyllästyi mokomaan lepertelyyn ja tokaisi: ’No sehän on vauva.’”

Maba

”Oltiin 70-luvulla viemässä äitiä laitokselle ennen pikkusiskoni syntymää. Olin 4-vuotias ja istuskelin takapenkillä. Kun päästiin perille sairaalaan pihaan niin olin kuulemma huokaissut: ’Jaa-a, saas nyt sitten nähdä mitä sieltä oikein tulee ulos pihalle.’”

Likka 73

”Minun poju 5-vuotiaana tokaisi saunassa: ’Onpa äiti hyvä ettei sulla roiku tissit niinkö mummoilla.’”

Minä vaan

”Pieni pojantyttäreni oli hautausmaalla, katseli ympärilleen ja totesi: ’Onpa ollut paljon kuolemia.’”

Mummi

”Minun poikani totesi 7–8-vuotiaana: ’Sulla on aika pienet noi.’ Kysyin, että missäs olet suurempia nähnyt. ’Aurinkorannikolla’ tuli vastaus.”

Mamma

”Pienet poikani saivat joskus Elvi-tädiltäni hänet nähdessään vähän karkkirahaa. Kun pyydettiin kiittämään Elviä saamastaan rahasta ja kysyttiin, että mitäs nyt sanotaan, vastasi poika reippaasti: ’ANNA LISÄÄ!’”

Maikki

”Ajettiin iltamyöhällä lomareissulla, pimeys laskeutui ja kuukin meni piiloon. Silloin iältään 4 v. poikamme rauhallisesti tuumasi: ’Taivaanisä sammutti valot.’”

yks mamma

”Siskoni ollessa noin muutaman vuoden ikäinen, katseli hän kahvipöydässä setämme käsivarsia ja tokaisi: ’Näytä sun kivekset.’ Oli vähän naurussa pidättelemistä, kun ei muistanut sanaa hauikset.”

Sandell

”Olin 3-vuotiaan tyttäreni kanssa LVI-liikkeen kylpyhuoneosastolla, missä oli pitkä rivi vessanpönttömalleja esillä. Yhtäkkiä takaani kuului: ’Pyyhkimään!’ Onneksi oli pikkuhätä ja sekin pieni... ”

SV

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?