Pikkupoika vaikuttui kassalle jonottaneen miehen olemuksesta – kommentoi näkyä suureen ääneen äidille: ”Mies oli selvästi otettu” - Perhe - Ilta-Sanomat

Pikkupoika vaikuttui kassalle jonottaneen miehen olemuksesta – kommentoi näkyä suureen ääneen äidille: ”Mies oli selvästi otettu”

Julkaistu: 13.1. 6:45

Ilta-Sanomien lukijat paljastavat jälleen lasten hauskimmat sutkautukset.

”Poikani oli 5-vuotias. Oltiin käyty kokeilemassa futista kolme kertaa, kun ilmoitti kesken treenien tahtovansa lopettaa. Minä sanoin, että ok, vedä nää loppuun, juttelen valkun kanssa. Ajelimme kotiin ja kysäisin takapenkiltä, miksi halusit lopettaa. Närkästynyt ääni takapenkiltä: ’Nehän käski mun juosta.’”

Tuomo

”Olin kesällä pukeutunut vanhoihin shortseihin ja t-paitaan. Jo silloin muotitietoinen 3-vuotias mummotettavani katsoi minua hitaasti päästä varpaisiin ja tokaisi: ’Niin, kaikenlaisiin vaatteisiin voi pukeutua.’”

Muotitietoinen

”Poika oli vähän alle 2-vuotias ja olimme paikallisessa tavaratalossa Pirkkalassa. Kassajonossa edessämme seisoi noin 190 cm pitkä, selvästi kuntosaleja käyttävä mieshenkilö. Poika huusi kovaan ääneen rattaista: ’Kato äiti, jättiläinen!’ Mies oli selvästi otettu tästä, hymyili siihen malliin.”

SuSSu-70

”Olimme Cittarissa silloin 3-vuotiaan esikoisemme kanssa, joka näki vanhuksen ajelevan hienolla sähköpyörätuolilla. Tyttäremme kysyi meiltä vanhemmilta: ’Miksi tuo ihminen on ruohonleikkurilla täällä kaupassa?’ Meitä kaikkia tuon kysymyksen kuulleita aikuisia alkoi hymyilyttää, myös vanhusta joka sähköpyörätuolilla ajeli.”

-m

”Tyttäremme oli jotain kolmen ikäinen. Hän oli löytänyt mökin takaa männyn monihaaraisen oksan. Iloisena hän juoksi äidin luo ja totesi: ’Äiti, äiti, minä löysin hevosen hirveet.’ Piti tietenkin sanoa ’hirven sarvet’.”

Puli

Kuvituskuva

”Olin leipomassa, ja poikani leikki naapurin tytön kanssa olohuoneessa. Tulivat tohkeissaan keittiöön, poikani tarjosi kädestään jotain minulle, otin tarjoamisen vastaan ja laitoin suuhuni, kehuin että hyvää. Kaksi kauhistunutta silmäparia tuijotti minua. Ääni värähtäen poikani sanoi: ’Sinä söit meidän ukin.’”

Hannele

”Ida 4,5 vuotta kertoi mummulle innoissaan päiväkerhossa näytellystä jouluevankeliumista: ’Minä sain olla Maria ja sain pitää vauvanukkea ja Osku oli Jooseppi ja sitten siinä oli aasi, jonka nimi oli Jeesus.’ Hieman oli mummulla naurussa pitelemistä, vaikka harras uskovainen onkin.”

Jouluevankeliumi tutuksi

”Viisivuotiaat serkukset istuivat ruokapöydässä ja keskustelivat. ’Tiedätkö mitä tarkoittaa homo?’ ’Tiedän, se tarkoittaa sitä kun mies tykkää miehestä. Mutta tiedätkö miksi kutsutaan sellaista naista joka tykkää naisista?’ ’No se on leski!’”

T

”Oltiin päiväkotilasten kanssa museovierailulla. Siinä ihmettelin ääneen, miten matalalla on huoneen katto. Joonatan 3 v. sen kuullessaan tokaisi heti: ’Katto on korkeemmalla kun lattia.’”

Hoitotäti

”Tänään kylpyhetkessä kuultua 5-vuotiaalta tyttäreltäni. Tyttö kylpi pikkuisessa ammeessaan sykkyrällä suihkunurkan lattialla, kun itse samaan aikaan peseydyin siinä vieressä. Ilmeisesti jotain roiskeita satoi hänen päällensä, kun kommentoi että: ’Yääh mä en haluu sun pyllyroskia mun silmiin!’”

Maikki

Osallistu!

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Tuoreimmat osastosta