Pikkutyttö kajautti pontevan ennustuksen lentokoneessa h-hetkellä: ”Puolet matkustajista valahti valkoisiksi, puolet räjähti nauruun” - Perhe - Ilta-Sanomat

Pikkutyttö kajautti pontevan ennustuksen lentokoneessa h-hetkellä: ”Puolet matkustajista valahti valkoisiksi, puolet räjähti nauruun”

Julkaistu: 6.1. 7:14

Ilta-Sanomien lukijat paljastavat jälleen lasten hauskimmat sutkautukset.

”Olimme 4 v. kuopuksen kanssa isossa marketissa. Hän istui kärryissä kun teimme ostoksia. Vierellä kulki mies, jolla oli alkava kalju. Meidän tomera pikkutyttö tokaisi: ’Katso äiti, tuo mies on tehnyt paljon kuperkeikkoja hiekalla.’ Nolotti ja anteeksi pyydellen poistuimme paikalta.”

Merja

”Elettiin 90-lukua. Tyttärien leikkiessä pikkusiskolta pääsi pieru. Isä ihmetteli, että miksi päästit sen. Tyttö sanoi: ’Ei kun se oli isosisko.’ Isä sanoi, että se kuului sinun puolelta. Pikkusisko vielä puolusteli: ’Isosisko vaan rumpsautti minun pyllyllä.’”

Ihmettelevä isä

”Olimme lentokoneessa matkalla Sveitsiin. Kone oli lähestymässä Zürichin kenttää ja matkustajat saivat seurata laskeutumista monitoreista. 4-vuotias tyttäreni tuijotti kuvaa keskittyneesti ja juuri ennen kuin laskuteline kosketti kiitorataa, hän kajautti kuuluvalla äänellä: ’Kohta rysähtää!’ Puolet matkustajista valahti valkoisiksi, puolet räjähti nauruun.”

Mamma68

”3-vuotias lapsenlapseni tuli kyläilemään maalle ja lähdimme hänen kanssaan kävelylle. Matkan varrella lapsi huomasi valkoisia heinäpaaleja rivissä ja tokaisi: ’Katso mummi lehmän munia.’”

Pirjo

”Vuosia sitten poikani – ehkä 3-vuotias silloin – sanoi rattaissa istuen eräänä aamuna: ’Sitten kun minä olen isoniso ja sinä taas pienenpieni, minä vien sinut rattailla tarhaan!’ Hän oli jotenkin ajatellut, että tämä kasvu vuorottelisi. Nyt on 186-senttinen, mutta toivottavasti menee vielä hyvä aika siihen, kunnes minua ’rattaissa’ minnekään viedään!”

Seiska

Kuvituskuva

”Siskontyttöni taisi olla noin neljävuotias, kun leikimme hänen pienillä leikkihevosillaan häitä. Teema mahtoi olla tosi inspiroiva, kun myöhemmin tyttö halusi leikkiä uudelleen: ’Hei leikitään vielä niitä hevosten naimisia!’”

Judith

”5-vuotias Eetu totesi jouluaattona kun paketista löytyi paita: ’Joulupukki antaa lahjaksi leluja siitä kun on kiltti ja vaatteita siitä kun on tuhma.’ Kun vanhemmat ihmettelivät, että miksi Eetu oli sitten saanut paidan vaikka hän oli ollut kiltti, niin hän vastasi: ’Ette te kaikkia minun tuhmia tekoja huomaa.’”

Kyllä huvitti

”70-luvulla tv:stä tuli K-kaupan Hanskin ruokamainos, jossa Hanski sanoi vievänsä ruoan ’hautumaan’. Olin kysynyt äidiltä, että miksi ruoka viedään hautuumaalle.”

Saga

”Joskus 1950-luvulla kansakoulussa opettaja sanoi, että sanaa vintti ei saa käyttää, koska se on lainasana ruotsin kielestä, suomeksi se on ullakko. Opetus meni perille: Eipä aikaakaan, kun yksi oppilas kertoi naapurinsa koirasta, jonka rotu oli ullakkokoira.”

Vähän järkeä sentään

Osallistu!

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Tuoreimmat osastosta