Autoradion ohjelma sai pienen mielen liikkeelle – kohta takapenkiltä kuului yllättävä kysymys - Perhe - Ilta-Sanomat

Autoradion ohjelma sai pienen mielen liikkeelle – kohta takapenkiltä kuului yllättävä kysymys

Julkaistu: 30.12.2019 6:41

Ilta-Sanomien lukijat paljastavat jälleen lasten hauskimmat tokaisut.

”Autoradiosta tuli jokin ohjelma, jossa mainittiin vinttikoira. Hetken kuluttua 4-vuotias Elias kysyi takapenkiltä: ’Isi, saako se vinttikoira tulla koskaan sieltä vintiltä alas?’”

P.J.

”Tyttäreni ollessa noin 2–3-vuotias hän kyseli: ’Miks kärpäset lentää ilman housuja tai vaippoja ja sit kakkii joka paikkaan?’ Osaisitko vastata, minulle ainakin tuli aika pitkä mietintäaika.”

Raneiivari

”Kakkosluokkalainen Pihla kertoi tädilleen (eli minulle) koulupäivästään. Oli esitetty joulujuhlaesitystä opettajille, eikä häntä ollut huvittanut laulaa ja oli sitten huutanut sen sijaan. Opettaja oli sitten tullut sanomaan: ’Pihla, sinulla ei taida olla hoksottimet tänään oikein mukana.’ Pihla tuumasi kertomuksen päätteeksi minulle, että hän ottaa aina hoksottimet pois yöksi ja laittaa tyynyn alle, joten siksi ne oli unohtuneet kotiin.”

Hox hox

”Tässä eräänä päivänä 7-vuotias tyttäreni piereskeli melko äänekkäästi. Kysäisin ohimennen, että mitä olet syönyt, kun noin lahjakkaasti pierettää. ’En minä pierassu, kun minun pylly’ oli vastaus.”

Kristjana

”Katsellessamme käsi kädessä vaatekaupan näyteikkunoita, 3-vuotias poikani kysäisi: ’Kuka mulle isona vaatteet ostaa, vai pittääkö ihan alasti lähtee...!’”

Tartarinna

”Oli jostain syystä puhetta alastomana ulos menemisestä. Kummipoikani 5-vuotias tyttö sanoi, että isä ei ainakaan voi mennä ulos ilman vaatteita, kun kaikki nauravat. Kysyin tietenkin, että miksi. Hän vastasi: ’Koska isällä on pippeli.’”

Marja

”Meidän perheen kuusivuotias isosisko yritti vekuttaa 3-vuotiasta pikkusiskoa. Isosisko sanoi, että sulla on reikiä kalsareissa. Pikkusisko vastasi, ettei varmasti ole. Siihen isosisko: ’No, mites saat sun jalat sinne, jos ei ole reikiä?’ Pikkusisko tiesi heti: ’En laita sinne jalkoja, pepun vaan!’”

Siskokset

”80-luvulla pidettiin koulun joulujuhla kirkossa. Jouluevankeliumiin kuului enkelten tulo alttarille kävellen. Olimme perheenä paikalla, kun yhtäkkiä kuului 2,5-vuotiaan tyttäreni ääni hiljaisuuden yli: ’Miksei ne lennä?’ Meitä hävetti ja muita nauratti.”

Ukki Kainuusta

”Muutama vuosi sitten olin eräässä isossa marketissa kassajonossa ja edelläni oli äiti arviolta 4-vuotiaan poikansa kanssa ja heidän edessään oli aika isokokoinen naisihminen, jonka kännykkä rupesi piippailemaan ilmeisesti viestin merkiksi. Poika totesi äidilleen: ’Varo äiti toi täti peruuttaa.’ Jostain syystä äiti muisti yhtäkkiä, että jotain jäi ja poistui ripeästi jonosta. Muu jono koitti pidätellä nauruaan, mukaan lukien se täti joka peruutti.”

Kaupassa kuultua

”Naapurin 5-vuotias Marja piipahti usein meillä jutustelemassa. Äitini kysyi kerran, että jokos se Marjan isosiskon vauva nauraa, johon Marja vastasi verkkaisesti: ’Ei naura, muuten vain suullansa hymyilee.’”

Pikkuvanhoja

Osallistu!

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kuvituskuva

Tuoreimmat osastosta