Pikkupoika sai kassatädin punastumaan – kysyi vain pienen, viattoman kysymyksen - Perhe - Ilta-Sanomat

Pikkupoika sai kassatädin punastumaan – kysyi vain pienen, viattoman kysymyksen

Julkaistu: 25.11. 6:43

Ilta-Sanomien lukijat jakavat jälleen lasten hauskimmat tokaisut.

”Poikani kysyi eilen kassatädiltä: ’Miksi sinä sanot aina kaikille samalla tavalla?’ Tähän kassa: ’Hei’ ja katsoi minua punastuneena.”

Kummisetä

”Meidän poika 2 v. tokaisi yksi päivä isomummulta lähtiessä: ’Isi ajaa kun äiti ei osaa.’ Eipä siinä mitään kun äidin kyydissä ollaan päivittäin ja isin kyydissä harvemmin.”

Huono kuski?

”Mummi, pientä tyttöä tarhasta hakien: ’Onkos sulla uudet kengät?’ Tyttö, pysähtyen ja kenkiään hetken tarkastellen: ’Ei, pinkit.’”

Juulia

”Nousin poikani kanssa bussiin. Ensimmäisessä penkissä istui tosi punkkari, helttatukka ynnä muut hilut kasvoissa. Poika pysähtyi ja tokaisi: ’Isi kato hammaspeikko.’”

Esko

”Uimahallissa joku pikkutyttö about 4–5 v. tiirasi minua ja sanoi: ’Meidän äidillä on isommat tissit kuin sinulla.’”

Kaneli

”Viisivuotias lapsenlapsi kysyi mummiltaan: ’Milloin sinä kuolet?’ Mummi vastasi, että sitä ei voi tietää. Viisivuotias jatkoi sitkeästi: ’Meneekö enemmän kuin vuosi?’ Mummi edelleen totesi ettei sitä voi tietää. ’Muista kuitenkin laittaa tabletin salasana paperille.’ Poika oli kovin kiinnostunut mummin tabletista. Siitä tämä keskustelu juontui.”

Mummin kaveri

”Sanoin sänkyä pedatessani 3-vuotiaalle Melissalle, että laitetaan päiväpeitto päälle. Melissa: ’Ja päivätyynyt.’”

Inkku

”Isä ja äiti keskustelivat. Isä korotti ääntään puhuessaan äidille. 8-vuotias lapsenlapseni sanoi sitten: ’Anteeksi isi, mutta minä en lainkaan kuullut sinun sanovan sanaa kulta, kun puhuit äidille.’”

Aila-mummi

”Vietimme tyttöni ristiäisiä, ja kun pappi oli puheensa pitänyt ja heilutteli hyvästejä, vanhin poikani, noin 4 vuotta huudahti: ’Iskä, joko Jeesus lähtee?’ Kommentti huvitti muiden lisäksi kyllä itse ’Jeesustakin’.”

Mikael

”4-vuotias Laura oli mietteliäs, kun leivottiin yhdessä pikkuleipiä meillä. Mummu oli tulossa illalla lennolta. Oli kulunut monta viikkoa viime näkemästä. Asetellessaan pikkuleipiä pellille hän lausui hartaasti: ’Kun mummu tulee, niin katson mummun kasvoja kauan oikein läheltä.’”

Hieno hetki

Osallistu!

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kuvituskuva