Pikkupoika keksi pomminvarman keinon saada tahtomansa namit – sekä isä että kauppa hiljenivät täysin, pojalla voittajan ilme - Perhe - Ilta-Sanomat

Pikkupoika keksi pomminvarman keinon saada tahtomansa namit – sekä isä että kauppa hiljenivät täysin, pojalla voittajan ilme

Julkaistu: 30.9.2019 6:45

Ilta-Sanomien lukijat paljastavat taas perheen pienimpien ikimuistoisimmat tokaisut.

”Ai, näis on jarrut päällä? Miä en voi näil kävellä”, totesi tytär 3,5 v, kun oli laittanut sukkikset, joissa oli liukuesteet pohjissa. Hän haki toiset sukkikset ja tarkasteli: ”Onks näis jarrut päällä?”

Riitta

”Olin 4v poikani kanssa Prismassa vihannesosastolla. Poika tykkäsi punnita tuotteet. Menimme kurkkujen luo. Mielestäni kurkun pitää olla jämäkkä ja kova. Poika seisoi siinä vieressä ja katsahti sivulle, jossa joku toinen nainen valitsi kurkkuja. Poika sanoi hänelle ”Älä koske niihin, ennen kuin äitini on löytänyt tarpeeksi kovan, hän oli tässä ensin.” Se ilme sillä naisella oli uskomaton.. Ja minä häpesin (perverssi mielikuva) ja otin poikani ja kurkut jäi...”

Poikani oli 4v

”Citymarketin pitkässä kassajonossa arviolta 4-vuotias poika isänsä kanssa saavuttavat kassahihnaa edeltävän makeishyllyn. Alkaa perinteinen vänkäys karkista, ääni nousee molemmilla. Isä kyllästyy ja sanoo ”Nyt et saa karkkia” kovaan ääneen ja kerää yleisön huomion. Poika pudottaa pommin huutaen ”Varmaan saan, tai kerron äidille, että pissaat aina vessan lavuaariin!” Karkki nousee hihnalle suuren hiljaisuuden vallitessa, kassaneidin on todella vaikea pitää pokkaa, pojalla on voittajan ilme.”

Karkkia

Karkki nousee hihnalle suuren hiljaisuuden vallitessa, kun pikkupoika on esittänyt vastalauseensa.

Karkki nousee hihnalle suuren hiljaisuuden vallitessa, kun pikkupoika on esittänyt vastalauseensa.

”Hammaslääkäri kysyi lapselta ”Mitenkäs syöt karkkia?” Lapsi vastasi yksioikoisesti: ”Hyvin”. Ollaan siis tarkkoina kysymyksenasettelun kanssa lastenkin kohdalla.”

mummi

”Henna 4v: Tytär sai työnnellä lastenkärryjä aina s-marketissa ollessamme. Yhtäkkiä katosi hyllyjen väliin. Kun hetken päästä löysimmekin toisemme, tyttö juoksi paketti kädessään ja huusi kovaan ääneen ”äiti katso mä otin sulle näitä sun pyllyrättejä”, siinä nolona kuiskien piti kertoa ettei äiti tarvitse niitä nyt.”

Kunlapsionliianavulias

”Tyttäreni oli isovanhempien kanssa muumimaailmassa, päivän päätteeksi tyttäreni oli jutellut äitini kanssa asuntoautossa sängyssä päivän kuulumisia. Yhtäkkiä 3v tyttäreni oli vaihtanut puheenaiheen ihmisen anatomiaan... Tyttäreni ihan into piukeena kertoi mummulle, että hänellä ja pikkusiskolla on pimppi, isillä pippeli ja äitillä tukka vaan. Kyllä sitä on naurettu ja paljon.”

Tukka vain

”Kun tulin töistä kotiin, alle kouluikäinen tyttäreni oli poissa tolaltaan ja näytti kihisevältä painekattilalta. Lopulta haudottu salaisuus purkautui ruokapöydässä suusta: ”Jossain on lavatti!” Näin hän tuli paljastaneeksi, että äiti oli ostanut isille solmion syntymäpäivälahjaksi.”

Jussi

”Olimme kirkossa laulamassa kauneimpia joululauluja. Tyttäreni 3v tuskaili parin laulun ajan, kunnes nousi penkille seisomaan ja huusi kovaan ääneen: Hiijaa, nyt on minun vuoro laulaa!”

joulurauhaa

”Päiväkodissa työskennellyt tuttavani kertoi, kun 4-vuotias poika kertoi, että kun isä ei ole kotona, niin Heikki-setä nukkuu isän sängyssä. Sama poika kysyi myös kerran, mitä on kommunisti, ja hoitaja vastasi, ettei tiedä, niin hän sanoi, että äiti sanoi että sinä olet kommunisti.”

totuus

Osallistu!

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Tuoreimmat osastosta