Pikkupojan tökerö lohdutus veti sairastuneen mummon suupielet hymyyn

rac

Julkaistu:

Lapsen suusta
Ilta-Sanomien lukijat paljastavat jälleen lasten hauskimmat sutkautukset.
”Olimme häissä, jotka olivat 6-vuotiaalle tyttärellemme ensimmäiset, ja odotimme morsiusparia saapuvaksi. Pappi seisoi jo alttarilla, kun tytär kääntyi puoleeni ja kuiskasi suht kovasti: ’Äiti, onko tuo Jeesus?’ Kyllä siinä sai pidätellä, ettei oltaisi ääneen revetty nauramaan.”

Häävieras

”Poika oli neljän vanha, kun iltapesulle mennessä kurkkasi alushousuihinsa ja huudahti: ’Oho, onpa tullut likainen pieru.’”

Iskä..

”Käytiin 3-vuotiaan poikamme kanssa katsomassa 93-vuotiasta huonovointista sukulaisrouvaa sairasvuoteella. Poika seisoi sängyn vieressä vaivaantuneena ja sanoi sitten ekan ajatuksensa: ’Minä olen käyny hautausmaalla ja siellä oli kivaa.’ Mummoa alkoi hymyilyttämään.”

Lasse

”Pikkusiskoni 7-vuotiaana ihmetteli, miksi roskikseen oli laitettu pihvi. 3-vuotias pikkusisko ei kauaa jäänyt vastausta miettimään: ’Siksi että sä voit kysyä sitä.’”

Pommiina”3-vuotias Kalle ihmetteli, miksi vauvaikäinen pikkusisko itkee. Siihen 5-vuotias Eino totesi: ’Kyllä itsekin itkisit, jos olisit pieni, kalju, hampaaton etkä osaisi edes kävellä ja puhua.’ Parin päivän päästä Kalle totesi ruokapöydässä: ’Ei ihme, että Kaisa on niin pieni, kun te ette anna sille koskaan mitään ruokaa, pelkkää tissiä vain.’”

Kolmen äiti

”2-vuotias pojantyttö oli meillä käymässä vanhempien ollessa asioillansa. Muori aisti nenäänsä pahaa hajua ja kysyi muksulta, että ei kai sinulla ole pökäle housuissasi. Napero vastasi: ’Onpahan.’”

Rehellisyys maan perii

”Tyttäreni maalasivat pääsiäismunia, näyttivät toisilleen aikaansaannoksiaan. Nuorempi tokaisi isosiskolle: ’Oi olisitpa nähnyt erektiosi’ johon vanhempi: ’Se on reaktio, se on reaktio.’ Nuorempi silloin viisivuotias, mistä lie sanan kuullut, heillä ikäeroa viisi vuotta.”

Äitiliini

”Sisareni oli aikoinaan tullut silloin nelivuotiaan, nykyisin kielten opettajana toimivan tyttärensä kanssa torille, jolloin nelivuotias tyttö oli kysynyt: ’Äiti milloin täällä torilla on ne torkkinat?’”

Oskari

”Saunailtana tyttö 3 v. näki tamponinarun, viittasi sormella ja huusi: ’Kattokaa!! Äitillä on teetä pimpissä.’”

Ob

Osallistu!

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt