6-vuotias seurasi isompien keskustelua elämän vaikeudesta – tokaisi lauseen, joka sai mummon lähes kyyneliin

rac

Julkaistu:

Lapsen suusta
Hyvää heinäkuuta! Ilta-Sanomat nostaa jälleen esille lukijoiden jakamia lasten sutkautuksia.
”5-vuotias Markus sai tutustua poliisin tiloihin. Esittely oli siis suunnattu pikkulapsille ohjaajan kanssa. Poliisi esitteli tiloja, kuten putkan, ja kertoi, että tänne tuodaan huilimaan, jos juo liikaa kaljaa.

Tähän Markus jatkoi kysymällä: ”Tännekö meidänkin isi tuodaan aina saunan jälkeen?”

Terveiset ohjaajalta!”

No yksi sellainen

”Serkukset juttelivat keskenään välipalaa syödessään murrosiän vaikeudesta, siitä, kuinka itku ja nauru tulevat vuoron perää. Toisen 6-vuotias pikkuveli seurasi tilannetta kuin tennisottelussa, hän istui heidän välissä. Hetken kuunneltuaan hän tokaisi, että ei tämä hänenkään elämä kovin helppoa ole. Mummilla ei ollut kyyneleet kaukana.”

rakel

”10-vuotias isosisko oli peilin edessä ja yritti jännityksen vallassa irrottaa heiluvaa maitohammastaan. Samaan aikaan viisivuotias pikkuveli seisoo takana, kädet korvillaan ja huutaa: "ETHÄN SÄ VAAN KUOLE!”

Isokoo

”Poikani, 7 vuotta, kanssa olimme Prismassa ruokaostoksilla. Ruokien lomassa nostelin hihnalle myös kolme keskiolutta, jolloin poikani totesi tähän isoon ääneen: ”Olisit nyt iskä ostanut kunnolla sitä kaljaa, kun äiti ei ole mukana!”

Miguel

”Olin itse noin 5-vuotias, kun oltiin perheen kanssa rannalla. Olin isäni kanssa jäätelökioskille jonottamassa. Jonoa oli pitkälle eli paljon ihmisiä ympärillä.

Muina miehinä olin katsellut ja ihmetellyt kaikkea, kunnes yhtäkkiä tarrasin isäni vehkeistä kiinni ja julistin kovaan ääneen: ”NÄÄ ON MUN ISKÄN!” Oli siinä koko jono jäätelömyyjää myöten revennyt nauramaan, ja isä punaisena irrotteli otettani ja totesi: ”Joo, onhan ne juu...”

Ilmoitusluontoinen asia

”Aikoja sitten: yleisurheilua kateltiin ja äiti totesi Markus Pöyhösestä, että ”onpa makupala”. Neiti Nea 4v. sitten seuraavana päivänä uutisten tullessa televisiosta hihkaisi: ”Äiti, täällä on sun aamupala.”

nam

”3-vuotiaan poikani kanssa olin kaivamassa mullasta matoja onkireissulle. Poika seurasi mielenkiinnolla kiemurtelevaa matoa ja kun se lopetti kiemurtelun niin poika totesi: ”Siitä loppu patterista virta”.

Välly

”Siskon lapsen (5 v.) kanssa olimme odottelemassa kaupan ulkopuolella siskoa kaupasta, kun ohitse käveli punkkari, jolla oli vihreä pitkä irokeesi. Lapsi kysyi minulta kovalla äänellä, miksi tuolla sedällä kasvaa nurmikkoa päässä. Kyllä nauratti ja nauratti punkkariakin.”

Samppa87

”Minä olin 5-vuotias, kun olin isovanhemmillani leikkimässä. Heillä oli semmoinen talo, jossa pystyi juoksemaan taloa ympäri keittiön olohuoneen eteisen ja takkahuoneen välillä. Olin juossut jo muutaman kierroksen taloa ympäri, kunnes mummi pysäytti minut keittiön kohdalla ja antoi lasin maitoa. Join sen ja tokaisin ”olipas hyvää vuosikertaa” ja jatkoin leikkimistä.”

Oululainen94

”Vaimoni oli vienyt nelivuotiasta poikaansa kärryillä päiväkotiin. Ykskaks poika pyysi pysäyttämään.

”Äiti laita nää kärryt johonkin piiloon, en enää ilkeä näissä istua, kävelen mieluummin”, oli poika tokaissut tiukasti.”

Oskari

Osallistu!

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt