Pikkutytön koulutehtävä paljasti, mitä juhlissa todella tapahtui

rac

Julkaistu:

Lapsen suusta
Ilta-Sanomien lukijat jakavat jälleen lasten hauskimmat sutkautukset.
”Olimme neljävuotiaan poikamme kanssa sukulaismiehen hautajaisissa. Virren alkaessa otimme virsikirjat käteen, ja sitä selatessani poika katsoi kirjaa vierestä ja kysyi kovalla äänellä: ’Mitä me äiti tilataan?’ Oltiin käyty viikko takaperin ravintolassa syömässä, missä selailin menua samaan tapaan.”

Maania

”Pikku-Essi kirjoitti koulussa aineen: ’Me olimme tätini miehen synttäreillä. Hyvää ruokaa syötiin. Aikuisilla oli hauskaa. Sitten ensin enoni nukahti ja sitten minun isäni.’”

LV

”Astuin eräänä sunnuntaiaamuna ilmiselvän kohtalaisen kankkusen omaavan naapurin miehen kera samaan aikaan hissiin, kaksivuotias tyttäreni sylissä. Hissin nytkähdettyä liikkeelle, kysyi tyttäreni: ’Issi, miksi tuo setä haisee?’”

Isä

”Olin 3-vuotiaan poikani kanssa junassa. Poika teki tuttavuutta vieressä istuvan pariskunnan kanssa. Nainen oli todella tyylikäs ja poika kehui hänen olevan todellinen kaunotar. Aviomies oli partainen ja hänen poika totesi olevan ’sitten se hirviö’. Kyllä nolotti... Onneksi olivat huumorintajuisia!”

Äitee”Oltiin serkkupojan ristiäisissä kirkossa, vaihdettiin muutama sana vieressä istuvan mieheni siskon kanssa papin puhuessa. 2,5-vuotias tyttäreni sanoi totisena: ’Hyst, hiljaa, Jeesus puhuu.’”

Kirkossa hiljaa

”Mummi tarjosi Mintulle 4 v. jäätelöä litran pakkauksesta. Minttu ei halunnut pakettijäätelöä vaan sanoi siihen: ’Haluan käsijäätelön’ tarkoittaen jätskipuikkoa tai tuuttia.”

Käsijäätelön ystävä

”Olimme vierailulla sukulaisten luona, olin ehkä 6-vuotias. Kun ruoka oli syöty, minulta kysyttiin, oliko hyvää. Vastaus: ’En tiedä oliko se nyt niin hyvääkään, mutta nälkä lähti.’ Jonkinlainen muistikuva itselläkin on tapahtuneesta, josta toki kuulin jälkikäteen...”

Omaa puhetta

”Pikkuveli tokaisi noin 3-vuotiaana, kun äiti laittoi hänelle vahingossa normaalia hammastahnaa lasten hammastahnan sijaan: ’Hyi! Tää on tätä ihmisten hammastahnaa!!’”

Isosisko

”Kuopuspoikani järkyttyneenä, kun tajusi, että Batman-yöasunsa paita oli mennyt iltatoimissa nurinpäin: ’Nyt Batman ei saa ilmaa.’”

Huolimaton iskä

Osallistu!

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt