Pikkutyttö katseli mummoja uimahallin saunassa ja kajautti sanat, jotka äiti muistaa yhä

rac

Julkaistu:

Lapsen suusta
Ilta-Sanomien lukijat paljastavat jälleen lasten hauskimmat tokaisut.
”Neljävuotias poikani teki havainnot saunassa ja ilmoitti: ’Meillä kahtella on munat’ ja sitten perään, että ’mamin munat nukkuu’. Ei kai enemmän oikeassa voisi olla.”

Havainto

”Tyttäreni oli 5-vuotias, ja olimme päiväuinnilla noin ”sadan” mummon kanssa. Uinnin jälkeen menimme saunaan ja istuskelimme lauteilla. Tyttöni katseli vastapäätä lauteella istuvia mummoja ja kiekautti kirkkaalla äänellä: ’Äiti, nyt minä tiedän mihin kaikki kuolleet menee, uimahallin saunaan.’”

Opokas

”Tyttäreni ollessa noin 4-vuotias kävelimme torilla, kun eräs paikallispoliitikko jakoi vaalilehtisiä. Kohteliaasti otin yhden vastaan, ja kun käännyimme lähtemään, tytär huutaa kovalla äänellä: ’Oliko tuo täti MOONIKA?’”

Lasten suusta

”Kerrostalon rakennustyö oli naapuritontilla menossa ja kuului niin kova kallioräjähdys, että ihan kolme akvaariotakin kodissamme tärähti vesineen päivineen. Nelivuotias tyttöni meni siinä sitten omituisen nolon näköiseksi sanoen: ’En se minä ollut.’ Tarkoitti pieraisua.”

Johan jysähti”Poikani söi 4-vuotiaana päiväkodissa makeaa mansikkakiisseliä ja totesi: ’Tämähän on melkein yhtä hyvää kuin meidän isän tekemä makkarakeitto.’”

Kotikokki-isä

”Jani 3 v. katseli sylissäni puolikuuta taivaalla ja sanoi: ’Kuu on rikki.’”

Apple

”6-vuotias Niklas lauloi nauhoittaen omaan kasettimankkaansa laulun: ’Ukko Nooa, Ukko Nooa, meni kerhoon, pyyhki pyllyn verhoon.’ 2-vuotias Mikael matki: ’Ukkona ukkona kelloon.’”

Apinaorkesteri

”Kummitytön (7 v.) syntymäpäivillä toinen kummisetä sanoi lapsille, että ei saa syödä liikaa karkkia, ettei ala voida huonosti. Yksi pikkutyttö sanoi, että voi jo valmiiksi huonosti.”

Stadilainen

”Taaperouinnin jälkeen yleisessä pukuhuoneessa, jonne päällysvaatteet oli tapana jättää, alkoi 3-vuotias poikani hoilottaa: ’Pimppi, pimppi, pimppi, äiti mikä on pimppi.’ Siihen vaimoni totesi tyynesti, että ’kerron kotona’. Sen jälkeen poikani otti pari kolme kuuluvaa, syvää nuuhkaisua ja tokaisee: ’Äiti, täällä haisee pimppi.’ Sen jälkeen pukuhuone täytyi hihittelevistä aikuisista ja minun piti poistua paikalta pokan petettyä pahemman kerran...”

Tapio

Osallistu!

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt