Pikkupojan piirros paljasti paljon siitä, mitä kotona oikeasti tapahtuu

rac

Julkaistu:

Lapsen suusta
Ilta-Sanomien lukijat paljastavat taas lasten hauskimmat sutkautukset.
”Oli talvi ja menimme neljävuotiaan poikamme kanssa Hietaniemen hautausmaalle äitinsä sukuhaudalle. Äiti kertoi pojalle, jolla oli lumilapio mukana, ketkä haudassa lepäävät. Poika kuunteli hiljaa ja tarkkaavaisesti ja totesi hetken kuluttua lyöden lapion haudan kulmaan: ’No katotaan onks siellä ketään.’”

Hanski isi

”Oltiin perheen kesken saunomassa, kun poikamme huudahti: ’Äitin pylly jatkuu näköjään myös eteen.’”

Saunoja

”Eskarissa piti piirtää, millaisia isät ovat. Niko 6 v. piirsi isän, mutta myös sohvan. Isä istui sohvalla, isän pää näkyi takaapäin, ei muuta.”

Emppu

”Lähdimme lomamatkalle lentäen. Poika 4 v. oli siihen aikaan erittäin kiinnostunut uskonnosta. Lentokone nousi pilviin. Poika katsoi ikkunasta ja huusi kovaan ääneen: ’Nyt me ollaan pilvessä. Milloin me nähdään Jeesus?’ Kaikki ympärillä olevat matkustajat nauroivat.”

Lapsen usko”Poikani oli 2,5-vuotias, kun hän näki ensi kerran perhosen. ’Kato, rusetti.’”

Baarin pitäjä

”Olin vaihtamassa pieneen Relluuni ilmanputsaria kerrostalon parkkipaikalla, kun naapurin pikkupoika tuli paikalle, nousi varpailleen nähdäkseen moottoritilaan ja kysyi: ’Onko toi vee kasi.’ Kyllä vaati pokerinaamaa vastata, että ei ihan.”

Kapinahenki

”Olin kävelemässä hoitolapsien kanssa. Kirkonkellot soivat. 5-vuotias tyttö siihen: ’Papin herätyskello soi.’”

Sara

”Kylään tuli isosisko poikakaverinsa kanssa. He istuivat sohvalla, ja Lili 4 v. katseli, kun nuoripari suuteli. Lili nappasi jättipeikonlehdestä lehden ja vei nuorelleparille sanoen: ’Jos teille tulee kuuma, voitte viuhottaa.’”

Mutter

”Olen töissä päiväkodissa. Yhtenä päivänä laitoshoitaja tuli kysymään, kuuluuko tapetti kartonki- vai paperiroskikseen. Kumpikaan meistä, en minä eikä työkaverini, ehtinyt vastata, kun 3-vuotias tyttö tokaisi määrätietoisesti: ’Seinään.’”

Huvittunut

Osallistu!

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt