Pienen pojan äiti Sina, 25, julkaisee somessa kurvikkaita bikinikuvia: ”Äiti saa julkaista juuri sellaisia kuvia kuin itsestä hyvältä tuntuu”

Julkaistu:

Kehopositiivisuus
Äitiys opetti Sinaa rakastamaan omaa vartaloaan.
Hyvinkääläinen Sina, 25, tuli äidiksi vajaa kaksi vuotta sitten. Nykyään hänen arkeaan piristää hurmaava Dave-poika, josta on tullut äidin silmäterä.

Sina julkaisee sosiaalisessa mediassa paljon kuvia pienestä pojastaan. Lapsikuvien lisäksi Sinan Instagram-tili täyttyy näyttävistä kuvista, joissa hän ei pelkää esitellä muotojaan. Kuvien joukossa on myös lukuisia kurvikkaita bikinikuvia.


Äitiysblogia pitävällä Sinalla on tärkeä syy kuvien julkaisemiseen. Hän kertoo haluavansa puhua äitien kehopositiivisuudesta.

– Kuvilla, joita julkaisen nettiin, haluan välittää yleensä jotain enemmän. Kehopositiivisuus on tärkeä aihe äideille ja kaikille meille. Täytyy muistaa nauttia vartalosta, oli se sitten millainen tahansa.

Sinan mielipide onkin selvä.

– Mielestäni äiti saa julkaista juuri sellaisia kuvia kuin itsestä hyvältä tuntuu.

Äitiys muutti suhtautumista omaan vartaloon

Sina kertoo äitiyden muuttaneen hänen suhtautumistaan omaan vartaloonsa.

– Olen enemmän sinut itseni kanssa. Äidiksi tulo on yksi parhaista asioista elämässäni ja saavutuksistani tähän mennessä. En tiedä, voiko sen parempaa edes olla.

– Kaikki oli sen arvoista. Aina pääsee parempaan kuntoon, jos itse haluaa. Se vaatii vain tahdonvoimaa, Sina pohtii.

Liikunnallinen Sina työskentelee kuntosalilla. Urheilu on auttanut pitämään yllä äidin kokonaisvaltaista hyvinvointia.

– Tärkeintä on oppia hyväksymään itsensä juuri sellaisena kuin on ja tietenkin pitää huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan, Sina neuvoo muita äitejä bikinikauden alla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt