Suomalaisesta nimipäiväkalenterista löytyvä nimi on yksi maailman suosituimmista – katso myös muut tämän hetken suosikkinimet

Julkaistu:

Meidän Perhe & Vauva
Tiesitkö, mitkä nimet ovat maailmalla juuri nyt kovassa huudossa? Viisi suosituinta tyttöjen ja poikien nimeä tulee tässä.
Nimisivusto Nameberry on listannut alkuvuoden 2019 suosituimmat nimet. Joukosta löytyy myös suomalaisille tuttuja nimiä.

Maailmalla toiseksi suosituin tytön nimi on Isla, joka löytyy myös Suomen viime vuoden suosituimpien nimien listalta sijalta 10. Nimi lisättiin suomalaiseen nimipäiväkalenteriin vuonna 2015: Islat juhlivat nimipäiväänsä 14. syyskuuta.

Listan kolmonen Olivia on puolestaan Suomessa viime vuoden yhdeksänneksi suosituin tytön nimi. Aurora oli viime vuoden nimilistauksessa sijalla 42.

Poikien nimistä vain Milo löytyy myös Suomen suosituimmista etunimistä, ei tosin kärjestä. Vuonna 2018 Milo sijoittui Suomen suosituimpien poikien nimien listalla sijalle 49.

Nameberryn suosituimpien nimien lista on muodostettu yli 11 miljoonan nimihaun pohjalta. Sivustolla on käyttäjiä ympäri maailmaa.

Suosituimmat tyttöjen nimet maailmalla:

 1. Posie
 2. Isla
 3. Olivia
 4. Aurora
 5. Maeve

Suosituimmat poikien nimet maailmalla:

 1. Milo
 2. Jasper
 3. Atticus
 4. Theodore
 5. Asher
Lue lisää:

Eevi, Venla ja Enni – näitä nimiä tytöille annetaan nyt

Pulmu, Huhti tai Oja – mikä nimeksi kevätvauvalle?

”Vanhemmilla on valta siihen, millaisia nimiä kalenteriin nousee” – nyt trendaavat uniikit ja yksilölliset nimet

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt