4-vuotiaan saunassa laukoma kommentti rinnoista sai äidin ystävättärineen repeämään täyteen nauruun

rac

Julkaistu:

Lapsen suusta
Ilta-Sanomien lukijat jakavat jälleen lasten hauskimmat sutkautukset.
”4-vuotias oli mukana saunassa minun, äitinsä ja ystävämme kanssa, kun hän yhtäkkiä katsoi minua ja ystävääni. Hetken selkeästi aivot prosessoivat jotakin ja sitten hän alkoi tökkimään kaverini toista rintaa ja sanoi: ’Ovatpas nämä pulleat!’ ’Sullakin on pulleat’ sanoi minulle ja jatkoi: ’Tuleeko näistä maitoa niinku äidiltä tuli? Tuleeko näistä laktoositonta? Mun täytyy juoda laktoositonta.’ Se naurunremakka ei sitten hetkeen loppunutkaan.”

Meijeri

”Esikoiseni oli kotona hyvinkin temperamenttinen ja sai kilareita milloin mistäkin, mutta päiväkodissa hän oli oikea kullannuppu ja niin reipas poika. Kunnes kerran hoitaja kertoi, että poika oli saanut senpäiväisen raivarin, kun hoitaja ei suostunut laittamaan sormikkaita tumppujen päälle.”

Raivarit

”Testasin kotona palovaroittimia, joita meillä on useampi ympäri taloa. Iida, 5, kurkkasi huoneensa ovelta ja tiedusteli: ’Onko isi kokkaamassa?’ Mainittakoon tässä, etten tietääkseni ole koskaan kommentoinut isänsä ruoanlaittotaitoja, mutta jostainhan tytön on täytynyt se mielleyhtymä saada. Tuskin hän sitä oli itse keksinyt.”

Taidokas chef?

”Papan hautajaisten jälkeinen tilaisuus paikallisessa ravintolassa, 4-vuotias Liinu hyppäsi parkettilattialle ja huusi kovaan ääneen: ’Nyt alkaa tässä kapakassa tanssit!’”

Eppu”Kysyin 3-vuotiaalta pojaltani, mitä hän haluaisi aamupalaksi. Vastasi, että tulivuoren laavaa. Ja kun ei ollut tulivuoren laavaa tarjolla, niin tilanne aiheutti tietysti massiivisen itkuhepulin.”

Laavaa

”Pojanpoikani, 6 vuotta, oli isänsä kanssa Turussa. Mainittakoon näin alkuun, että lapsenlapseni pappa ei pidä Turusta... He menivät jäätelökioskille ja isä sanoi pojalle, kun tämä sai jätskinsä, että mene tuohon penkille syömään sitä. Poika lähti jätskiään nuoleskellen kävelemään penkkiä kohti, kun samassa naishenkilö tuli pyörällä miltei päin poikaa, sai juuri ja juuri pyöränsä pysähtymään. Poika hänelle: ’Hullu turkulainen tulee päälle.’ Olisiko papan ’opit’ menneet perille.”

Tiusu

”1980-luvulla pikkuveljeni kysyi tv-korjaajalta, että tuleeko se sitten kuntoon, kun otat ne kaikki ruumiit pois sieltä.”

Jippi

”Tässä taannoin kassalla taaempana perässä oli noin 5-vuotias pojanvesseli äitinsä kanssa ja poika kiljui kuin hinaaja. Ei kai ollut saanut karkkia. Sitten poika huudahti äidilleen, että: ’SENKIN KAKKAPÖKÄLE!’ Kyllä alkoi naurattamaan.”

: o

”Kaupan kassalla: ’Isi, miks sä et tänään osta kaljaa?’ Tytär noin 5-vuotiaana joskus 30 vuotta sitten, eikä ollut kyllä tapana ostaa kaljaa kovinkaan usein.”

nolona

Osallistu!

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt