Perhe

18-vuotias poika luuli olevansa ovela salakuljettaessaan tyttöystävän yläkertaan – vain yksi seikka paljasti isäpuolelle juonen

Julkaistu:

Perhe-elämä
Nuorimies toi tyttöystävän kotiinsa salaa. Huomasiko äiti mitään?
Ensimmäisen seurustelukumppanin esitteleminen vanhemmille on aina iso juttu. Jos siihen ei ole vielä valmis, saattaa joutua turvautumaan mitä luovempiin salailuyrityksiin ja keplotteluihin.

Mirror uutisoi hiljattain Twitterissä levinneestä hulvattomasta ketjusta, jossa isäpuoli kuvaili reaaliajassa kutkuttavaa tilannetta kotisohvalta käsin. 18-vuotias poika oli saanut salakuljetettua tyttöystävänsä yläkertaan ilman, että äidillä oli tästä mitään tietoa.

Temppu paljastui isäpuolelle vain yhdestä pikkuisesta yksityiskohdasta – sievistä valkoisista kengistä, jollaisia ei perheessä kukaan käytä.


”Nuori rakkaus löytää aina paikkansa!”

Lauantaiaamuna äidin siivotessa kylpyhuonetta musiikit korvillaan totesi isäpuoli, että nyt olisi sydänkäpyjen otollinen hetki livahtaa ilman huomiota.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Näin ei kuitenkaan käynyt. Talon putsaus lattiasta kattoon jatkui, pariskunta pysytteli piilossa yläkerrassa – kunnes tyttö yhtäkkiä astui alakertaan käydäkseen vessassa!

Isän twiittien perusteella tyttö on yksi pojan läheisimpiä kavereita. Äiti voisi siis uskoa, että kyseessä on vain kaverillinen yökyläily, vaikka näin asia ei olekaan.

Vaimo ei kuitenkaan vieläkään huomannut tyttöä.

Kengät kantoon ja sivuovelle

Jännittävä tapahtumasarja sai jatkoaan, kun perheen poika vihdoin maleksi alakertaan. Kuin ei millänsäkään hän nappasi kengät kantoon ja hiipi takaisin ylös, kertaili isäpuoli.

– Hän vilkaisi minua sivusilmällä, minä vinkkasin hänelle silmää. He menevät satavarmasti sivuovesta ulos.

Ja kuten oletettua, ahkeran siivoilun jälkeen äiti sulkeutui makuuhuoneeseen lueskelemaan ja lepäilemään. Tilaisuus oli tullut, ja tilaisuus myös käytettiin!

– Sivuovi aukesi, ja he olivat menneet. Näyttää siltä, että nuori rakkaus löytää paikkansa, isäpuoli suitsutti Twitterissä.

Onko teidän perheessänne sattunut vastaavanlaisia kommelluksia? Tuovatko lapset seurustelukumppaneitaan näytille kotiin? Kommentoi alle!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt