Perhe

Pikkupojan tarkka havainto äidistä toi totuuden esiin – myös sisko sai osansa

Julkaistu:

Lapsen suusta
Ilta-Sanomien lukijat jakavat taas lasten hulvattomimmat sutkautukset.
”Poikamme oli noin 11-vuotias, kun sukulaistilalle tuli uusi vävy. Tilalla oli eletty aina hyvin tarkasti ja omaisuutta oli kertynyt, ja tulevan vävyn maine oli tuhlaava. Mieheni kerran sanoi, että niinhän se aina menee, että yksi sukupolvi kerää ja toinen menettää. Poikamme vastasi siihen, että kai hänkin sitten joutuu keräämään.”

tuhlaajapoika

”Olin kai noin 4-vuotias, mummolassa päivällispöydässä. Ruoan kanssa oli keitettyjä porkkanoita, joita mummo patisti syömään sanoen, että porkkanat auttavat näkemään paremmin pimeässä. Maistelin muutamaa ja julistin: ”En tykkää tätä syödä, minä käytänkin sitten vaan fikkaria!”

terveellistä?

”Nelivuotias poikani tokaisi yhtenä iltana istuessamme sohvalla aamuvuoron jälkeen: ”Isosisko on kiukkupussi ja äiti on silmäpussi.”

Eininalle

”Kerran kun pojanpoikani näki nuoruudenkuvani, jossa olin todella ruskea, hän kysyi, miksi Mami olet laittanut huulipunaa joka paikkaan.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mami

”Pikkulapset olivat pyhäkoulussa. Pyhäkoulun opettaja kysyi, kun oli aikansa puhunut, kuka haluaa mennä taivaaseen? Porukassa oli pitkään hiljaista, kun yksi tyttö viittasi. Opettaja sanoi, no Piia, kerro mitä haluat sanoa. Kyllä minä haluan, mutta äiti sanoi, että pyhäkoulusta suoraan kotiin.”

jokke

”Olimme Tukholman risteilyllä 4-vuotiaan poikani kanssa. Kävimme kylpyläosastolla, jonka saunan oveen oli laitettu ohjeet: bikinien kuva ja ruksi päällä. Poikani huomasi kuvan ja totesi, että tänne saunaan ei saa tuoda tissejä.

Reissulaiset

Osallistu!

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt