Isä tuli lasten kanssa hakemaan äitiä töistä – syy isän virnuiluun selvisi, kun takapenkiltä kajahti yllättävä kysymys

rac

Julkaistu:

Lapsen suusta
Taas rentoudutaan hetkeksi lasten hauskojen sutkautusten parissa.
”Tyttäreni oli noin 10-vuotias. Lähdin käymään kaupassa ja lähtiessä sanoin, että jos viitsit, niin tyhjennä tiskikone sillä aikaa. Kun palasin kotiin, kone oli tyhjäämättä. Kysyin miksi. Hän vastasi, että sinähän sanoit, että jos viitsit ja minä en viitsinyt.”

Niin sanoin

”Viisivuotias tyttäreni liiskasi hyttysen. ’Aa, tämä oli jo ehtinyt pistää isiä’, hän totesi varmalla äänellä. ’Miten ihmeessä tiedät, että juuri isiä?’ kysyin ällistyneenä. ’No, siinä oli vanhan ajan verta’ tyttö vastasi tomerasti.”

Vanhaa verta
  • Katso lisää lasten hauskoja sutkautuksia yllä olevalta videolta!
”Olin pienenä ahkera katsomaan piirrettyjä. Olin noin 3- tai 4-vuotias, kun äitini kanssa kävimme jouluisena pakkasiltana läheisellä hautuumaalla viemässä sukulaistemme haudoille kynttilät, olimme liikkeellä potkukelkalla. Olin aiemmin katsonut Leijonakuningasta, jossa Timon ja Pumba ihastelevat tähtitaivasta. Tästä ilmeisesti inspiraatio, kun kotiinpäin tullessamme äidin potkutellessa olin suunnannut katseeni taivaalle ja tokaissut: ’Äiti, katso! Miljoonia kaasupalloja.’ Äitini oli joutunut aivan pysähtymään ja miettimään, että kuuliko hän tosiaan oikein.”

Tuleva Einstein

”Tein pitkää päivää töissä ja mieheni tuli hakemaan minut illalla autolla lasten kanssa. Takapenkillä odotti kaksi innokasta tyttöä. Miestä hymyilytti ja hän vihjasi että takana on käyty mielenkiintoinen arvuuttelu työpäiväni sisällöstä. Pian kolme vuotta täyttävä nuorimmaiseni kysyikin minulta vakavasti: ’Kakkaatko siellä töissä ja nukuitko sinä?’ Yritin parhaani mukaan selittää, mitä töissä tapahtuu, ihan jo sen vuoksi ettei herätys todellisuuteen olisi niin kova sitten joskus...”

Ahkera työntekijä


”Muutaman kuukauden kuluttua isäni kuolemasta 2-vuotias poikani tokaisi ideansa oivaltavaan ääneen: ’Nostetaan ukki ylös!’ kohottaen samalla kätensä kohti kattoa.”

Ikävä ukkia

”Kävelin poikani kanssa (3 v.) Prismaan. Sanoin hänelle, että muista ettei jäälle saa mennä yksin. Sinne voi hukkua ja kuolla. Siihen poikani sanoi: ’Saathan sä uuden minut tuolta kaupasta, jos kuolen.’”

M ja S

”Keskusteltiin Netan 7 v. kanssa, onko Pink Panther tyttö vai poika. Poika, vastasi tyttö välittömästi. Kysyin, että miksi näin. Syynä se, että kun se Pink Panther on niin hölmö.”

Mummu

”Yritin ladata puhelimella ottamiani kuvia läppäriini, minkä teen aika harvoin. Kun en ole mikään tietokonenero, minulla kesti jonkun aikaa muutamankin mutinan kanssa, ennen kuin muistin ja hoksasin, kuinka se tehdään. Jose, 8 vuotta, seurasi sivusta, ja lopulta puuskahti: ’Kyllä sä Mummi olet debiili! Sun ikäisenä pitäis osata jo!’ (Mistäköhän Jose oli sanan ’debiili’ oppinut...?)”

Debiili mummi?

Osallistu!

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt