Perhe

Pikkupoika järkyttyi mummon nuoruuskuvista – kuiskasi hiljaa painavat sanansa

Julkaistu:

Lapsen suusta
Päivä lähtee jälleen hauskasti käyntiin lasten hauskojen sutkautusten parissa.
”Kovin puhelias pieni Ida-tyttäremme kysyi minulta: ’Isi? Miksi pissa on lämmintä?’ Mietin hetken ja vastasin: ’Siksi että se muuttuu kylmäksi jos pissaa housuun.’ Ida: ’Ahaa, ei siis kannata pissata housuun...’ Johon minä nauraen, että ei nii...”

Pikku Ida

”Vuosia sitten tyttäreni ollessa 3-vuotias, matkustimme junalla. Junan käytävää pitkin käveli vanhempi mies, jolla mitä ilmeisemmin oli luonnonkihara, hyvin käkkärä, harmaa tukka. Miehen ollessa meidän kohdalla tyttäreni katsoi miehen tukkaa ja huudahti: ’Katso äiti miten ruma setä.’ Miehen mentyä ohi kerroin tyttärelleni, ettei noin saa tehdä ja että setä pahoitti varmasti mielensä ja on nyt surullinen. Tyttö lupasi, ettei tee enää niin. Ja kun samainen setä meni myöhemmin uudelleen ohitsemme, ollen meidän kohdalla, tyttäreni ilmoitti tyytyväisenä että: ’Äiti, minä en sanonut nyt, että ruma setä.’ Eli kyseinen setä kuuli mennen tullen olevansa tyttäreni mielestä ruma.

Hämmentynyt äiti

”Pojanpoika 4 v. katseli valokuvia. Istui siinä pitkään hiljaa ja katseli kuvia, joissa olin hyvin nuori. Välillä hän nosti päätään ja katsoi minua ja oli hiljaa. Kysyin, että tunnistaisitko vielä mummaa kuvista. Hän katsoi ja kuiskasi hiljaa: ’Mumma, sinun kohdallasi on aika mennyt hyvin nopeasti.’”

Kuiskaus
  • Lisää lasten hauskoja sutkautuksia yllä olevalla videolla!
”Pohdiskelimme 3-vuotiaan tyttäreni kanssa, mitä söisimme välipalaksi. Tyttö ehdotti, että ’tehdään niitä... niitä...’ miettien ankarasti kulmat kurtussa, mitä ne olivatkaan, kunnes hihkaisi riemastuneena: ’Kurjia kuninkaita!’ Kyseessä olivat siis köyhät ritarit. Niinpä tehtiin ’kurjia kuninkaita’ ja hyvältä maistui!
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Oi niitä aikoja<3

”Poikani oli noin 3-vuotias, kun olimme papan hautajaisissa. Mummo oli kertonut pojalle, että pappa nukkui pois. Joten kun meidän vuoromme oli arkun vierellä, niin poikani koputteli arkkua ja kuiskutteli ’pappaa, pappaa...’ Eihän se silloin naurattanut yhtään, mutta jälkeenpäin on hymyä välillä nostattanut.”

Mustaa huumoria


”Heräsin keskellä yötä siihen, että 4-vuotias poikani supatti korvaani: ’Tämä ei ole mikään kummituks vaan sun pieni poika, joka haluaa salaa teidän väliin nukkumaan!’”

mummaamamma

”Veljenpoikani ollessa 4-vuotias, esitti hän kaikille kotonaan olleille vieraille kutsun tulla syömään ’lihaksia’ joita äiti oli paistanut.”

Kyljyksiä lounaaksi

”Olin tuolloin noin 3-vuotiaan tytön kanssa Vantaalla viikonlopun ja matkasimme lähijunalla. Vastapäätä meitä istui todella tummaihoinen mieshenkilö. Tyttö katsoi miestä pitkään ja huomautin, että ei ole sopivaa ihmisiä tuijottaa. Mies naurahti, että ei haittaa ja kysyi tytöltä, että ihmettelikö tämä hänen ihonväriään. Tähän neiti isoon ääneen vastasi, että: ’En, kun että sulla on valtava nenä!’ Mies repesi nauramaan ja minä myös.”

A&V

Osallistu!

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt