Perhe

Äiti uhkasi muuttaa pois kotoa – pikkupojan napakka vastaus jättää sanattomaksi

Julkaistu:

Lapsen suusta
Lasten sutkautukset käynnistävät taas päivän iloisesti.
”Olin poikani (5 v.) kanssa aikoinaan katsonut Shrek-elokuvan ja menimme sen jälkeen syömään McDonald’siin. Ruuan jälkeen poika röyhtäisi kovaan ääneen ja tuumasi, että ei pidä ilmoja pidätellä. (Shrekin kommentti elokuvassa). Viereisen pöydän mies sai hyvät naurut.”

Äiti

”3-vuotias lapsenlapsemme oli luonamme kylässä ja ruokailimme. Vaari oli syönyt ja kiitti ruoasta ja röyhtäisi pöydässä, jolloin loin vaariin katseen ’oliko pakko, pienet korvat kuuntelee’. Pihla-tytön syötyä hänkin kiitti ja lisäsi, että ’minultahan ei tuota jylinää sitten tulekaan’.”

Mummi

”Pikkupoika oli tottelematon ja kun äiti ei saanut kuriin jälkeläistään, hän turvautui uhkailuun: ’Äiti muuttaa pois tuhman pojan luota!’ Poika meni ulko-ovelle, avasi sen ja kumarsi äidilleen sanoen: ’Hyvää matkaa.’”

Luonto lähellä..
  • Katso lisää lasten hauskoja sutkautuksia yllä olevalta videolta!
”Tämä tapahtui 70-luvulla. Olin 4-vuotias, kun kävimme perheemme kanssa roomalaiskatolisessa kirkossa Turussa. Kun lähdimme pois, juttelimme kirkon eteisessä papin kanssa. Minä osoitin sormellani nunnia ja kysyin papilta oikein reippaalla äänellä: ’Kun me lähtään, niin meetsä leikkii noitten kaa?’”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Maisa

”Lapseni minulle illalla: ’En halua pestä hampaita.’

Minä: ’Mikäs nyt tuli? Miten sinä nyt noin sanot?’

Lapsi: ’En KIITOS halua pestä hampaita!’”

Kyllä kiitos -- ei kiitos

”Minulta oli määrätty otettavaksi verikokeita, ja kysyin 5-vuotiaalta pojaltani, josko hän haluaisi tulla mukaan katsomaan, kun äidistä otetaan verikokeita. Hieman empien kysyi: ’Ai puukolla vai?’”

Hurjaa touhua..

”Itse pienenä, ehkä 4-vuotiaana, olin isosetäni hautajaisissa. En itse ollut tuntenut isosetääni. Hänen nimensä oli Antero, samoin kuin meillä olleen pässin, jonka talja oli jätetty muistoksi. Kirkossa kyselin isältä, kuka arkussa oli. Isä vastasi: ’Siellä on Antero’. Mietin hetken ja kysyin: ’Ai se Antero, jonka talja on meidän kaapissa?’”

Kaksi Anteroa

”4-vuotias Jaakko kömpi aamulla isin ja äidin sänkyyn ja totesi pian: ’Isin hengitys haisee ilmapatjalta.’”

ROKTre


”Äitini kertoi tapauksesta, kun olin 5-vuotias ja ensimmäistä kertaa laivalla. Innoissani pälpätin ja pälpätin kaikenlaisia juttuja. Äitini kysyi minulta: ’Taidat olla erittäin innoissasi kun puhut noin paljon?’ Tähän vastasin kovaan ääneen: ’Eikun mulle iski punaripuli!!’ (Taisin tarkoittaa puheripulia.)’”

Pälpättävä lapsi

”Pentti-serkullani oli aikoinaan vanha kuplavolkkari, joka aina piti työntää käyntiin. Erään kerran taas Pentti tuli pyytämään apua ja sanoi, että hän voi kyllä itse työntää. No mikäs siinä, isosiskoni meni rattiin ja minä ja Pentti työnnettiin. Siinä samalla kannustin Penaa huutamalla, että ’Pentti, Pentti työnnä vielä sentti’. En tietenkään noin 10-vuotiaana tajunnut isoilta pojilta kuulemani lorun kaksimielisyyttä.”

karipekka

”Meillä oli kuunneltu Mikko Kuustosen Aurora-kappaletta tosi paljon. Kappaleessa Mikko laulaa: ’Oi Aurora, kaikkiko katoaa..’ Tyttäreni 10 v. lauloi sitä ja samassa kohdassa sanat menivät hänellä: ’Oi Aurora, kaikki Coca Colaa..’ 12-vuotias veli siihen, että ei se noin mene vaan näin: ’Oi Aurora, kaikkiko Kakolaan..’”

Ihania muistoja

”Tyttäreni kummitäti sanoi kerran heillä ollessamme, että hän menee huomenna shoppailemaan ja tietääkö tyttö mitä se tarkoittaa. Vastaus tuli heti tyttäreltämme (5 v.): ’Joo, mennään kauppoihin ilman miehiä!’”

MJ

”4-vuotias tyttäreni oli mummolassa yökylässä. Mummo oli ottanut tytön mukaan Tupperware-kutsuille. Seuraavana päivänä tytär kertoi olleensa Tupperin vaarin synttäreillä.’”

Kakkua sielläkin tarjotti

Osallistu!

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt