Perhe

5-vuotias käräytti bussikuskin – kirkkaalla äänellä kailotettu totuus kuului bussin perälle saakka

Julkaistu:

Lapsen suusta
Polkaistaan taas uusi viikko käyntiin lasten hauskoilla sutkautuksilla!
”Olin 3-vuotiaan tyttäreni kanssa ostamassa itselleni housuja. Sovituskopissa – missä hän ei ollut koskaan aiemmin ollut mukana – tyttäreni hätääntyi, kun aloin riisua päällyshousujani ja kailotti kovalla äänellä: ’Mutta isä, eihän täällä ole pönttöäkään.’ Ulkona kommentin kuulleet myyjät hymyilivät.”

KooKoo

”Otto, 3 vuotta, oli kyläilemässä mummulassa. Aamulla kello 6 hän kiipesi mummun ja papon sänkyyn peuhaamaan. Kohta kuului ’plörts’ ja alkoi haiskahtaa. Pappo tähän, että nyt taisi tulla kakka housuun. Otto tähän: ’Niin mullakin!’”

Hauska huomen

”Poikamme ollessa nelivuotias, äiti teki eräänä aamuna lähtöä töihin hieman kiireisenä. Lähtiessään ovesta ulos äiti halasi Santtua ja sanoi, että hänellä on kiire, koska heillä on töissä palaveri. Poika tuli keittiöön luokseni silmät pyöreänä ja ihmetteli, mitä kummaa äiti töissään tekee verisillä paloilla. Hetki meni asian selvittelyssä.”

Ihme ja kumma

”5-vuotias oli mummin kanssa saunassa. Mummilla oli iso mustelma jalassa. Tyttö huusi: ’Mummi sä homehdut.’”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mummi homehtuu

”Pienenä lapsena emme osanneet veljeni kanssa sanoa oikein tätimme nimeä, joka oli Kyllikki. Puhuttelimme häntä nimillä Kylki ja Kyykki. Sisko siihen: ’Ei se oo mikään kylki tai kyykki, son kullikki.’”

memmu


”Poikamme oli noin 5-vuotias kun olimme sukulaisrouvan viisikymppisillä. Juhlissa eräs esiintyjä soitti sahaa. Yhden kappaleen jälkeen, kun taputuksilta sali hiljeni ja soittaja oli juuri sanomaisillaan seuraavan kappaleen nimen, totesi poikamme kirkkaalla äänellä, että ei kai tuo setä enää aio soittaa. Soittaja totesi, että jos yhden kappaleen vielä saisi soittaa.

Toinen pojistamme taisi olla 3-vuotias, kun iäkäs enoni meni naimisiin. Kirkossa poikamme kyseli kovasti seinillä ja ikkunoissa olevista kuvista ja esineistä kuuluvalla äänellä. Sanoin, että jutellaan niistä kotona, mutta nyt pitäisi olla hiljaa hetki. Hän totesi siihen kovalla äänellä ja sormella pappia osoittaen, että miksi tuo mies sitten saa koko ajan puhua.”

Pojat

”5-vuotias istui bussissa kuskin takana, äiti taaempana bussissa. Yhtäkkiä poika kailotti kirkkaalla äänellä: ’Äiti, toi kuski pierasi!’”

Pablo

”Tyttäreni 3-vuotiaana kaupan kassalla: ’Ostetaanko äiti karkkia?’ Vastasin, että ei nyt, menee vain hampaat. Tyttäreni siihen hetken mietittyään, että no ostetaan sitten kun kaikki hampaat on menny. Riitti naurua kassajonossa.”

Kaikkeen sitä joutuu

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt