Perhe

Morsiamen täysin kohtuuton pyyntö potkaisi pahasti omaan nilkkaan – häät peruttiin, välit sukulaisiin poikki

Julkaistu:

Perhe
Onko kohtuullista pyytää vieraita maksamaan hääjuhlat? Ja mikä on sopiva summa? Kanadalaismorsiamen mielestä 1300 euroa kuulostaa hyvältä.
Onko tässä kaikista hirvittävin morsian koskaan?

Sosiaalinen media on viime päivinä kuhissut morsiamesta, joka peruutti häänsä, koska vieraat eivät suostuneet niitä maksamaan, Evening Standard ja Metro muun muassa uutisoivat.

Olemme kertoneet aiemminkin syistä, joiden vuoksi häitä on peruttu. Morsian tapasi polttareissa elämänsä miehen, sulhanen ihastuikin kaasoon, hääjuhlat pidettiin, mutta avioliittoa ei koskaan solmittu... Syitä riittää.

Lue lisää: Elämän rakkaus löytyikin polttareista, pari ei saapunut kirkkoon, morsian karkasi – näistä syistä häitä on peruutettu

Tuskin mikään aiemmin kertomamme kuitenkaan vetää vertoja kanadalaismorsiamelle, joka halusi unelmiensa häät –hinnalla millä hyvänsä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kanadalaisnainen, josta käytetään nimeä Susan, tapasi sulhasen ollessaan 14-vuotias. 18-vuotiaina pariskunta kihlautui ja pian tämän jälkeen he saivat lapsen. Juhlistaakseen rakkauttaan pariskunta päätti järjestää unelmiensa hääjuhlan trooppisella Karibialla.

Suunnitellun kaltaisten luksusjuhlien järjestäminen kuitenkin vaatii yli 50 000 euroa.

Unelmiensa juhlien järjestämiseksi hääpari päätti kysyä, jos vieraat kustantaisivat juhlat. Vierailta pyydettiin noin 1300 euroa (1500 dollaria) kultakin. Tavallaan häälahjana.

Yllättävää tai ei, kaikista kutsutuista vain kahdeksan vierasta ilmoitti olevansa tulossa. Vähäisen osallistujamäärän vuoksi myös unelmien hääjuhlat jäivät vain unelmaksi.

”Halusin olla kuin Kardashian”

Susan kirjoittaa tapauksesta Facebookissa. Hän kertoo, että hääjärjestelyiden vuoksi välit ovat viilentyneet niin sukulaisiin ja muuhun lähipiiriin kuin myös sulhaseen. Häät peruttiin kokonaan.

Susan kirjoittaa, että he pyysivät kaikilta lahjan rahana, kuinka he muuten olisivat pystyneet järjestämään ”kerran elämässä” -tyyppisen hääjuhlan?

– 1000 dollaria, 1500 dollaria, kuinka iso raha se muka on? Susan kysyy.

– Teimme hyvin selväksi, että häihin ei kenelläkään ole asiaa, ellei osallistu kustannuksiin.

– Halusin olla kuin Kardashian yhden päivän ajan ja sen jälkeen palata normaaliin elämään. Sainkin kuulla, että pyydän ihan liikaa.

Sulhanen yritti hyvitellä hääjuhlien peruuntumista ehdottamalla, että häitä juhlittaisiinkin Las Vegasissa. Morsian ei halpoihin ”Vegas-häihin” kuitenkaan suostunut.

Morsian myös nimittelee kaasojaan melko vihamielisessä kirjoituksessa. Kaasot pyysivät häiden peruuntumisen jälkeen takaisin rahoja, jotka olivat jo maksaneet. Morsian kuitenkin ilmoitti, että ei maksa mitään ennen kuin on arvioinut korvaukset henkisestä kärsimyksestä.

Susan on ilmoittanut reppureissaavansa seuraavat kuukaudet Etelä-Amerikassa.

Lue lisää: Kahdesti polttareita järjestämässä ollut sai ikävää kohtelua: ”Morsian valitti ja vertaili sulhasen polttareihin”

Lue lisää: Morsian ei palannut ”ryöstön” jälkeen, lapsettomuudesta kärsinyt pari laitettiin vaihtamaan vaippoja – hääleikit nähdään usein inhottavana pakottamisena ja nolaamisena

Minkälaisiin morsiamiin olet itse törmännyt? Vetääkö kukaan vertoja Susanille? Entä oletko osallistunut häihin, joissa sattui ja tapahtui? Keskustele aiheesta alla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt