Perhe

Viaton kysymys kostautui – 5-vuotias kuulutti äidin intiimiasiat koko bussille

Julkaistu:

Lapsen suusta
Viikko lähtee jälleen hauskasti käyntiin lasten sutkautuksilla.
”Komensin tyttäreni poikaa jostakin, niin poika kysyi: Mummo, milloin sinä kuolet? Toisen kerran hieman pehmensi kysymystään ja tiedusteli kohteliaasti, koska olen palaamassa kotiin päin.”

Tulisielu

”Matkustimme junassa. Poikamme oli 4-vuotias, ja hän halusi vähän väliä juosta vessassa. Äiti kielsi ja sanoi, että ei sinua aina vain pissata, istu jo paikallasi. Sitten poika huomasi, että joku nainen meni vessaan. Poika totesi kuuluvalla äänellä, että tuotakin tätiä pissattaa ja saa mennä vessaan.”

Pikkupojan vanhemmat

”Tyttäreni piti ala-asteella selostaa uskonnon tehtävässä Raamatun tapahtuma kuvasta, jossa oli sotilaista, jotka heittivät kaikki alle kaksivuotiaat poikalapset Niilin virtaan. Tyttö oli kirjoittanut tehtävään: ”Sotilaat ruokkivat krokotiilejä.” Tämä naurattaa edelleen, vaikka tapahtumasta on jo vuosia.”

Tyttö 10 v. nyt jo teini

”Lumi 6 v. tuumasi teini-ikäisestä isosiskostaan, että sillä taitaa olla vähän käkikello vinksallaan.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Eipitänytpokka”Bussissa äiti ja noin 5-vuotias pohtivat, mitä tekisivät illalla. Äiti ehdotti, että mentäisiin uimahalliin. Lapsi kysyi kuuluvalla äänellä, että eikö sulla olekaan enää kuukautisia.”

Sivusta kuullut

”Itse en talvella yleensä jaksa ajella säärikarvoja. Eräänä iltana sitten saunan jälkeen poika 4 v. tuli jotain juttelemaan ja jäi tuijottamaan jalkojani. Sitten mitään sanomatta varovasti silitti säärtä ja huokaisi oikeasti ihastuneen oloisena: ”Wau! Äiti, sä oot karvasempi ku isi!”

Villahousut omasta takaa

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt