Perhe

7-vuotiaan suora palaute teinin Instagram-kuvista saa hykertelemään – tätä muutkin ihmettelevät...

Julkaistu:

Lapsen suusta
Aloita viikko jälleen lasten verrattomilla sutkautuksilla
”Hilla, 3 v., kailotti kaupantädille, että mummilla on matoja. Olin ostanut onkimatoja mökille mukaan.”

Mummi

”Naapurin 7-vuotias tyttö tokaisi 17-vuotiaalle tyttärelleni: ”Miksi sinulla on ankkahuulet instakuvissa?””

Stadin friidu

”Olimme Jimin, 4 v., kanssa suihkussa iltapesuilla, kun pienen vilkuilun jälkeen poika katsoi minua silmiin ja totesi: ”Isi, miten pitkään vielä menee, että minullekin kasvaa viikset pippelin päälle?” Kyllä sai nauraa.”

Huoli viiksistä

”4-vuotias lapseni kiukutteli äidilleen kassajonossa, jolloin sanoin, että äitiä pitää totella. ”Mutta pissithän sinäkin aina lavuaariin, vaikka äiti kieltää”, poika sanoi kuuluvasti.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Punainen isä

”Olimme eräässä kansallispuistossa retkeilemässä. Vastaan tuli isokokoinen, parrakas ja pitkätukkainen mies. Veljeni, joka oli silloin 6-vuotias, totesi silmät pyöreinä hämmästyksestä: ”Ei oo totta, peikko!” Onneksi mies osoittautui myöhemmin saksalaiseksi...”

Not Finnish

”Tyttäreni ollessa 4 tai 5 -vuotias luin hänelle usein tarinaa Hollemuorista. Tarinan muorilla on kaksi tytärtä. Toinen reipas ja tottelevainen ja toinen laiska ja saamaton. Tarinassa muori pyytää laiskaa tytärtä pöllyttämään täkit. Tätä tytärtä laiskottaa eikä saa täkkejä tomutettua. Seuraavana päivänä muori pyytää tottelevaista tytärtä pöllyttämään täkit. Tytär tomuttaa täkit, jolloin maanpäällä sataa lunta. Muori ja tyttäret näkevät maanpäällisten lasten riemun ja ilon. Maanpäällä satoi lunta aina kun täkkejä tomutettiin. Meni tovi, satoi likimain ensi lumi. Kysyin tyttäreltäni, mistä lumi tulee? Odotin lapsen tarinaa Hollemuorista, mutta tyttäreni katsoi minua ja tokaisi: ”Kun Pekka Pouta lupasi”.”

Äitee Savosta

”Huikkasin lähtiessäni 13-vuotiaalle pojalleni, että menen papa-kokeeseen. Hän vastasi, että toivottavasti olen lukenut!”

Joskus näitä vielä

”5-vuotias tyttäreni oli hoidossa mummolassa ja tehnyt koko viikonlopun ajan pientä kiusaa isovanhemmilleen ja koetellut heidän hermojaan ihan urakalla. Kun sunnuntaina hain tytön kotiin, neiti huusi iloisesti ovella: ”Heippa! Kiitos kärsivällisyydestä!””

Marakatti

”Halin ja pusin 4-vuotiasta pojantytärtäni Ninaa ja sanoin hänen olevan maailman söpöin ja kiltein pikkutyttö. Silmät loistaen hän vastasi minun olevan maailman vanhin mummi.”

Hohhoijjaa...

”Leikimme 5-vuotiaan lapseni kanssa legoilla. Tein siinä omia juttujani, kunnes hän totesi: ”Terttu (nimi muutettu) onko sulla ruuvit vähän löysällä?””

Ruuvit löysällä

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt