Perhe

Lapsi kertoi puhelimessa äidin olevan mielisairaalassa ja isän vankilassa – unohti vain mainita yhden tärkeän yksityiskohdan

Julkaistu:

Perhe
Aloita viikko jälleen lasten verrattomilla sutkautuksilla!
”Viisivuotias tyttäremme totesi kaljulle isilleen, että kyllä sulla isi pitäisi olla pimppi, koska silloin sulla kasvaisi tukka!”

Muksut <3

”Isä oli juuri valmistunut ravintovalmentajaksi ja luki 3-vuotiaan pojan kanssa oppikirjojaan. Isä selitti pojalle, mitkä ruuat ovat terveellisiä, mitkä epäterveellisiä, missä on proteiinia ja missä hiilareita. Muutaman päivän päästä menimme neuvolaan jossa neuvolantäti kysyi pojalta, mikäs on tämän lempiruokaa. Tähän poika vastasi, että hiilarit.”

MM

Olin itse koulun harjoittelujaksolla Tallinnassa neljä viikkoa, isä oli lasten kanssa kotona. 4-vuotiaalle pojalle kuukausi oli jo pitkä aika! Niinpä kaupassa isän kanssa ostoskärryissä istuessaan vilkuili ympärilleen ja bongasikin mukavan näköisen naisen. Tokaisi sitten tälle hymyssä suin: ”Meillä ei muute oo äitii ollenkaa!”

Pikku vinkkiLapset olivat kahden kotona. Puhelin soi, ja siellä pyydettiin puhelimeen isää tai äitiä. ”Ei ole kumpikaan kotona! Äiti on mielisairaalassa ja isä vankilassa.” Totta, mutta tarina ei kertonut, että töissä siellä!
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mummukka”Poikani oli alle kaksivuotias, kun olimme muuttaneet uudelle paikkakunnalle. Kiireisen työpäivän jälkeen tein remonttia ostamassani rintamamiestalossa. Ehdin pojan kanssa illalla ruokakauppaan, ja poika selitti tädeille pitkässä kassajonossa: ”Isä hakkaa ja minä poraan!” Täti-ihmisten ilmeet olivat paljonpuhuvia, kunnes ehätin selittämään, että meillä tehdään remonttia, ja siksi hakkaan nauloja. Poika ei itke, vaan poraa leikkiporakoneella...

Isän taloremonttia

”Mun pikkuveli oli pienenä eli 3-vuotiaana kävellyt läheltä koirankakkaa. Tällöin äiti oli osottanut läjää ja sanonut ”hyh hyh, koirankakkaa”. Veli oli seuraavaks ihmetellyt ruskeaa loskaläjää, ja äiti oli sanonut sen olevan autosta tippunutta loskaa. Veli oli siihen todennut ”hyh hyh, auton kakkaa”.

Isosisko

”Poikani 5v. puhui mumminsa kanssa puhelimessa, ja pojalla oli hirveästi asiaa. Mummi kysyi, että tietääkö poika, mikä puheripuli on. Poika oli hetken hiljaa ja sanoi: ”Istutaan pöntöllä kakalla ja puhutaan puhelimessa”.

Outi

”Neljävuotias pikkuveljeni tokaisi viime viikolla kovaan ääneen kaupassa: ”Haluan tupakkaa”. Sitten veli haki suklaapatukan käteen – hän siis meinasi patukkaa kokoajan. Korjattiin kyllä jälkikäteen, että se on patukka, ei tupakka.

Patukka

”TV:n huumoriohjelmat oli katsottu tarkkaan. Olimme lastemme kanssa vuonna 2000 lomamatkalla Helsingissä. Linnanmäen jälkeen menimme raitiovaunulla kohti keskustaa. Juuri ohittaessamme eduskuntataloa 3-vuotias poikamme havaitsi sen ja huusi kovaan ääneen: ”Hei, Itsevaltiaat asuu tuolla!” Kyllä ihmiset heräsivät ajatuksistaan.

Henry

”Kaksi kuopukseni keksimää sanaa joskus 3-vuotiaana olivat pensaikko, eli paikka mistä saa autoon pensaa, sekä jalkavarret, kun kerta on käsivarretkin.”

Aprikoitselija

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt