Perhe

Äidin nerokkaalla kikalla taapero ei saa vedettyä vessapaperia pitkin lattioita: ”No niin, rettelöitsijät...”

Julkaistu:

Perhe
Jostain syystä taaperolle vessapaperin levitteleminen ympäriinsä on parasta hupia – ikinä.
Mikä siinä on, että kaikkien taaperoiden on aina tehtävä pahojaan kylpyhuoneessa? Ei väliä, kuinka paljon lapsille ostaa mieluisia leluja, kaikista suurinta hupia on vetää vessapaperirullat pitkin lattioita ja kaapeista rohmuta ympäriinsä kaikki irtoava.

Kahden lapsen äiti keksi näihin molempiin takuuvarman ratkaisun. Eikä edes maksa juuri mitään!

Kikka on niin nerokas, että muun muassa The Sun, Daily Mail ja Mirror -lehdet ovat uutisoineet australialaisen Kimberly Bosleyn nerokkaasta kikasta.

Pienet rettelöitsijät saa tällä vinkillä aisoihin kuminauhalla ja parilla lelukiinnikkeellä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vessapaperirullaa ei noin vain taapero saakaan rullattua auki, kun sen ympärille laittaa hiussoljen! Toimituksessa vinkataan, että keino saattaa toimia myös kissojen kanssa. Kaapin ovet pysyvät kiinni kahden tai kolmen muovirenkaan avulla.

Kas, alla kaikille mallia Instagram-videolla.
– No niin rettelöitsijät, tehkää pahojanne!, Bosley on kirjoittanut kuvan yhteyteen tekstitunnisteella mumhack, eli vapaasti suomennettuna äidin nerokas ratkaisu.

Bosley julkaisi videon Instagramissa jo helmikuussa, mutta se on lähtenyt nyt leviämään kansainvälisessä lehdistössä.

– Molemmat poikani rakastavat juosta kylpyhuoneeseen ja vetää alas kaikki, mitä pystyvät. Minun oli pakko keksiä keino, jotta he eivät pääse pilaamana taloa, hän kertoi Daily Mailille.

Olemme aiemmin kirjoittaneet myös muiden vanhempien vinkeistä. Esimerkiksi kerroimme viime vuonna, kuinka eräs äiti rauhoitteli nerokkaalla tavalla oma sekä siskonsa lapsen.

Lue lisää: Laurenin hämmentävä kikka rauhoittaa itkevän vauvan – temppu nousi välittömästi somehitiksi.

Entä miltä kuulostaa isän imetyskikka?

Lue lisää: Isän nerokas imetyskikka villitsi somen: ”Sillä hetkellä tunsin itseni maailman parhaaksi isäksi”Taaperot saattavat keksiä aivan mitä tahansa. Oletko sinä löytänyt hyviä kikkoja pikkulasten eri metkujen minimoimiseen? Keskustele alla!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt