Perhe

Pikkupojan todella erikoinen selitys märille housuille ei mennyt isälle läpi – olikin (melkein) totta!

Julkaistu:

Lapsen suusta
Viikko lähtee taas hupaisasta käyntiin lasten hauskojen sutkautusten parissa.
”Työkaveri kertoi, että sai lapsena koivuherraa kaiken varaltakin, kun ’varmasti olet jotain tehnyt’. Niinpä oli päättänyt, ettei ole ikinä epäoikeudenmukainen omille lapsilleen. Hänellä oli 4-vuotias poika ja tiukka ohje oli, että housuihin ei pissata vaan oli hoidettava asia ajoissa. Kun sitten pojan etumus oli märkä, teki mieli alkaa torua, mutta malttoi mielensä ja kysyi, miksi etumus on noin märkä. Poika kertoi, että kun taivaalla lensi suihkukone niin se suihkutti vettä hänen housuilleen.

Onneksi isukki oli hiljaa ja yritti epätoivoisesti miettiä, koska oli opettanut pojan rehelliseksi. Sitten hän muisti, että vähän aikaisemmin lentokone lensi yli ja tajusi, että sen ääniaaltojen tärinä oli saanut osittain märällä peltikatolla olevan veden liikkeelle ja lorahtamaan ränniin. Poika istui maassa päin ränniä ja sai vedet syliinsä ja oletti tietenkin, että vesi tuli suihkukoneesta.”

isukki onnitteli itseään

”Automatkalla 4-vuotias tytär hihkaisee iloisena, että ’Katso isi, pekoniauto!’ Taisi olla vielä hotellin aamupala mielessä, kun kyseessä oli viereisellä kaistalla ajava betoniauto.”

Isi
  • Katso lisää lasten hauskoja sutkautuksia yllä olevalta videolta!
”7-vuotiaalle tytölle kerrottiin, että pääsee heti kaveriaan tapaamaan. Tytöltä kaatui vettä lasista huoneensa lattialle. Hän tuli hakemaan paperia ja kynän, että voi kirjoittaa oveensa lapun, että ’Varokaa liukasta lattiaa’, kun hän ei ehdi pientä vesiläikkää pyyhkimään, kun tuli kiire kaverille. Tyttö ei vielä osannut kirjoittaa, vaan kyseli kirjaimet meiltä. Aikaa kirjoittamiseen olisi mennyt paljon kauemmin kuin veden pyyhkäisyyn, mutta viesti olisi ollut mukava laittaa hänen mielestään.”

aila-mummi


”Vanhempien kertomaa... Ennen vanhaan oli (yleisiä) saunoja, isä vei minua (tyttö) sinne miesten puolelle. Kai siellä joku ikäraja oli, mutta meillä reissut päättyivät siihen, kun olin kiinnittänyt huomioni miesten vehkeisiin, ja sormella osoitin niitä ja kysyin isältä, miksi sedillä on tuollainen PÄÄPYLLY. Sen jälkeen en pääpyllyjä enää nähnyt, aloin käymään saunassa äidin kanssa.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ihmettelyn aihetta

”Tyttären tytär 4 v. oli hoidossa mummilassa, ja isän tullessa hakemaan kehotettiin häntä istumaan kahville. Kun käsky ei mennyt ihan heti perille, tuumasi tyttö: ’Miks iskä istuu seisaallaan?’

Samainen lapsukainen 10-vanhana: ’En halua koskaan kasvaa aikuiseksi, kun sitten ei ole leikkikaveria.’”

Mummi

”Tyttäreni 3 v. oli vienyt päiväkodissa hoitajalle kirjan ja pyytänyt laulamaan. Hoitaja oli sanonut, ettei osaa ja tyttäreni vaan jatkanut pyytämistä. Hoitaja oli alkanut laulamaan lastenlaulua, tyttäreni oli säikähtänyt ja ottanut kirjan pois ja tuumannut, että ’älä laula’.

Hoitaja nauroi hakiessani tytärtä, ettei tainnut mennä nuotilleen. Tyttäreni on hyvä laulamaan.”

Tarkka nuottikorva

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt