Raskaus voi oireilla yllättävillä tavoilla – naisen karvainen Instagram-kuva todistaa

Julkaistu: , Päivitetty:

Perhe
Vartalossa tapahtuu mitä yllättävämpiä muutoksia raskauden aikana. Voit esimerkiksi huomata mahan olevan täynnä mustaa karvaa.
Lista raskauden sivuoireista on loppumaton: pahoinvointi, hikoilu, turvotus, kivuliaat rinnat ja lantiosärky. Kaikilla naisilla raskausoireet vaihtelevat.

Nainen käy mittavan hormonimyrskyn läpi raskauden aikana, joten yllättävämpiäkin oireita voi ilmestyä. Esimerkiksi karvojen äkillinen kasvaminen. Joillain tämä voi näkyä tuuhentuneina hiuksina. Toisilla karvojen kasvu näkyy ei niin miellyttävissä paikoissa.

Australialainen toimittaja Monique Bowley huomasi, että karvoja saattaa todella alkaa kasvaa ihan missä vain vartalossa. Mamamia-lehdessä kerrotaan, että Bowley huomasi suunnilleen raskauden puolivälissä, kuinka hänen mahansa oli yhtäkkiä yltä päältä paksun, mustan karvan peitossa.

Hän on julkaissut Instagramissa kuvan raskausmahastaan.

– Ihan tasapainottaakseni täydellisiä Instagramin raskauspostauksia, tarkastelkaa karvaista vatsaani. Kutsun sitä Hagridiksi ja rakastan sitä yli kaiken, Bowley kirjoittaa Instagramissa. Hän myös kertoo, että ei aio ajella karvoja pois.
Kuvapostauksen alla kommentoidaan, että Bowley ei suinkaan ole ainut, jolla raskaus ”oireilee” yllättävänä karvoituksena.

Kommenttiketjussa Bowley sanoo, että raskaus on kääntänyt kaikki aiempien karvojenpoistojen hyödyt päälaelleen. Moni kommentoikin ketjussa, että laserilla tehty karvojen poisto ennen raskautta on täysin hukkaan heitettyä aikaa ja rahaa.

– En tiennyt, että kun puhutaan raskaushehkusta, tarkoitetaan sitä lämmön tunneta, joka tulee, kun koko vartalo on karvan peitossa, Bowley sanoo.

– Olen miettinyt, että voisi kutoa pienen liivin vauvalleni kaikesta tästä karvasta, hän vitsailee.
Raskauden aikaiset muutokset näkyvät vartalossa joskus myös synnytyksen jälkeen. Jokin aika sitten uutisoimme kahdesta äidistä, jotka paljastivat, minkälaiset muutokset ihossa tapahtui raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen.

Mikä sinua yllätti raskaudessa? Kommentoi aihetta alla olevassa kommenttikentässä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt