Perhe

4-vuotias teki ikävän löydön vanhempien makuuhuoneesta – pettymys kajahti ilmoille äänekkäästi

Julkaistu:

Lapsen suusta
Viikko lähtee jälleen hilpeästi käyntiin lasten hauskoilla sutkautuksilla.
”Olimme 4-vuotiaan lapsen kanssa mummolassa. Oli nukkumaanmenoaika. Mummo aloitti kovan kuorsauksen. Lapseni kysyi ihmeissään, miksi joku ajaa traktorilla tähän aikaan. No, mummohan se kuorsasi kuin traktorilla olisi ajeltu.”

Mummon elämää

”5-vuotias poikani oli kiinnostunut helikoptereista. Isällään samaan aikaan todettiin helikobakteeri. Kaupassa ollessamme poikani pyysi ostamaan helikobakteerin.”

Poikani mun

”Poikamme, noin 4 vuotta, löysi tyhjän kondomipaperin makuuhuoneen lattialta. Pettymys oli kaamea: ”Te vaan ootte syöneet karkkia ettekä mulle antaneet!”

Rakkauspakkaus
  • Katso lisää lasten hauskoja sutkautuksia artikkelin yllä olevalta videolta!
”Poikani oli kuumeessa viiden vanhana ja terveyskeskukseen piti lähteä taksilla. Matka meni hyvin ja lääkärin jälkeen soitettiin sitten taas taksi noutamaan. Kuskina sattui olemaan sama mies, joka oli meidät myös aiemmin kuskannut terveyskeskukseen. Maksun hetkelle poika tokaisi, että taasko sä sille rahaa annat.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Aina vaan rahaa

”Tyttäreni oli 3- tai 4-vuotias ja opetin, ettei pierua ym. sanoja käytetä julkisesti. Olimme kahvilassa jätskillä, kun hän sivistyneesti huudahti: Äiti, ilmaa tuli pyllystä!”

Ilmavaivat

”Minua vaivasi kutina sormessa, ja oli pakko ruokapöydässä istuessamme hangata sormea pöydänreunaan. Niko 4 v. kysyi kummissaan: Kuka sahaa?”

Mude

”Olin 4-vuotiaan kummipojan kanssa saunassa. Pitkän hiljaisuuden jälkeen ja mietteliäänä hän kysyi: ”Miks sulla täti on noin isot tissit? Ei meijän äitillä oo tollaset.” Vastasin, että on erikokoisia tissejä. Vuoden kuluttua menin taas kummipojan kanssa saunaan. Nyt hän kysyi pitkän katselun jälkeen: ”Miks sulla täti on noin iso maha? Ei meijän äitillä oo noin isoo.” No. Olin päässyt lihomaan vatsan seudulta, joten kai ne tissit näytti nyt pieniltä.”

Kummipojan kummastelu


”Kerran perjantai-iltapäivän pitkässä kassajonossa 3-vuotias tyttäreni kuulutti järkyttävän kovalla äänellä: ”Äiti, miksi sinä käytät pierulappuja?” Kyse oli kärryssä köllöttävästä pikkuhousunsuojapaketista.”

LadyRiSu

”5-vuotias tyttäreni raivosi Prisman karkkihyllyllä, koska hän ei saanut ostaa namia kauppareissulla. Nostin hänet väsyneenä istumaan kärryihin ja suuntasimme kassalle, jossa hän sanoi kuuluvalla äänellä, hyvin uhmakkaasti kassatyöntekijälle: ”Minua pidetään nälässä kotona!” Onneksi kassa näki yli 150 euron ostokset hihnalla ja tajusi, ettei meillä todellakaan nähdä nälkää.”

Jassun suusta vuonna 2004

”Katseltiin poikani kanssa tv:tä ja sanoin yhden näyttelijän kohdalla, että tuo on mun ihannemies. Poika katsoi silmät suurena ja kysyi, että eikö iskä ookkaan??”

Ansku

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt