Perhe

4-vuotias ”käräytti” äidin kaupan kassalle – myyjä loi äitiin pitkän katseen

Julkaistu:

Lapsen suusta
Uusi viikko lähtee mukavasti käyntiin lasten hauskoilla sutkautuksilla!
”Asuessamme ulkomailla tyttäreni suomen kielessä oli joskus haastetta. Mummi toi tuliaiseksi mm. puolukkaa. Tein siitä puolukkapiirakan. Hetken kuluttua tyttäreni (3 v.) huusi huoneestaan: ’Äiti, joko se... marjakka on valmis?”

Kieliälliä

”Olin vuosia sitten meidän tyttären (4 v.) kanssa kaupassa kassalla, kun häntä alkoi kiinnostaa tv-ruutu kassatädin vieressä. Kassatäti selitti, että siellä on kamera ja että ruudusta hän näkee mitä kaupassa tapahtuu. Meidän 4-vuotias tokaisi siihen minulle, että: ’Kuulitko äiti, kuulitko?! Jos varastaa, niin kaupan täti näkee sen, kuulitko sinä!’ Myyjä loi merkitseviä katseita minuun... Seuraavan kerran tyttö jäi kotiin isänsä kanssa, kun pistäydyin kaupassa.”

Äiti
  • Katso artikkelin yllä olevalta videolta lisää lasten hauskoja sutkautuksia!
”Mummo komensi 4-vuotiasta tytärtäni, ettei pikkusiskoa saa kuristaa tai kuolee, kun tyttö yritti nostaa siskoaan melko kovin ottein. Myöhemmin eri asian yhteydessä 4-vuotias kysyi mummolta, missä hänen äitinsä on, johon mummo vastasi, että kuollut. 4-vuotias sitten kysymään, että ai, kuristitko sinä sen.”

Sellaista

”Matti-enon ja Maisan 4 v. eilinen keskustelu: ’Matti: Maisa tuu töihin! Maisa: Mää en oo mikään mies.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lasten suusta kuultua

”4-vuotias tyttö oli juhlissa ja käväisi maistamassa pääemännän juhlapukua. Palasi äitinsä luokse ja kimakka lapsenääni kohosi yli juhlakohinan: ’Äiti, eihän tuon tätin puku ole mauton.”

Hercule Poirot”5- ja 4-vuotiaat lapset olivat yökylässä mummolassa. Päivällä pojat olivat ukin mukana traktoritöissä. Illalla nukkumaan mentäessä mummi meni toivottamaan hyvää yötä. Ovelta kuului tomerasti: ’Älä tule tänne, tämä on traktorimiesten huone.”

Naapurin täti

”Eetu 3 v. pääsi isänsä kanssa traktorin kyytiin. Traktori heilahti vähän, jolloin Eetu säikähti, tarrasi isistä kiinni ja sanoi: ’Älä isi pelkää. Mie oon tässä.”

Musu

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt