Perhe

3-vuotiaan pojan tokaisu terveyssidehyllyllä osui naulan kantaan

Julkaistu:

Lapsen suusta
Taas on aika käydä maanantain kunniaksi läpi lasten letkautuksia.
”Vaimo oli vajaa kymmenkunta vuotta sitten viemässä kahta poikaamme autolla päiväkotiin. Menomatkalla joutuivat pysähtymään liikennevaloihin. Välittömästi auton pysähdyttyä tien sivulta juoksi orava auton edestä ylittäen tien. Takapenkiltä toinen pojista sanoi: ”Olipa hyvä että sille paloi vihreä.”

Liikennevalo

”Olimme 3-vuotiaan poikani kanssa kassajonossa. Vieressä oli hyllyrivi, jossa oli terveyssiteitä. Poikani osoitti niitä ja tokaisi suureen ääneen: ”Kato äiti, tuolla on sun vaippoja.”

Mamma

”Tytär sanoi äidilleen maaseudulla: ”Katso, pilvenpiirtäjä.” Lentokone taivaalla jätti jälkeensä pilven.”

Pete
  • Katso artikkelin yllä olevalta videolta lisää lasten hauskoja sutkautuksia!

”Kummityttöni oli pienenä käynyt isänsä kanssa saunassa. Kun kerran sitten oli ollut äidin kanssa, oli tokaissut, että mulla ei vielä ole sellaista tuolla jalkojen välissä kuin isällä on, mutta kyllä se pian kasvaa.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

ansku

”Olin joskus selittänyt pojalleni, että sumu on tiivistynyttä vesihöyryä, ja että saunassa tulee löylyä heittäessä vesihöyryä, kun vesi osuu kuumille kiville. Poikani sitten myöhemmin nähdessään sanoi: ”Äiti, joku on heittänyt löylyä taivaassa.”

Fysiikan lait

”Poika meni naapureita virpomaan. Kyseinen naapuri oli varautunut hänen tuloonsa silläkin kerralla suklaamunilla. Siinä poika sitten tuttuun tapaan aloitti, mutta loppu olikin ihan uusi versio: ”Virvon varvon tuoreeks terveeks tulevaks vuodeks. Vitsa sulle, palkka mulle ja tällä kertaa voisin ottaa sen rahana.”

Mamma

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt