Perhe

3-vuotias heitti pysäyttävän kommentin rouvalle kaupassa

Julkaistu:

Lapsen suusta
Anna lasten hauskojen sutkautusten tuoda hymy huulillesi.
”3-vuotias lapsenlapseni oli vapun alla kaupassa äitinsä kanssa. Siellä oli vanha nainen, jolloin lapsi huusi ”mummii”. Äiti sanoi, ettei ole sinun mummi, mutta toki voit toivottaa hänelle hauskaa vappua. Lapsi meni naisen luo ja sanoi: ”Hauskaa loppua” Vanha nainen katsoi tyttöä, jolloin äiti tuli siihen ja selitti tilanteen, että piti toivottaa hauskaa vappua. Onneksi ei rouva loukkaantunut, vaan ymmärsi. Naurut päälle.”

Mummi

”Tyttärenpoikani oli siinä iässä, että pitäisi itse pyyhkiä pylly. Taas oli vessasta kuulunut: ”Äiti pyyhkimään!” Äiti siihen, että kyllä meijän pitäis opetella nyt se pyyhkiminen. Lapsi siihen: ”Ai etkö sinäkään ossoo?”

Yx mummo
  • Lisää lasten hauskoja sutkautuksia yllä olevalla videolla!
”Kaverinpoika, 3 vuotta, on oppinut ärrän vasta. Kerran ulkoillessamme istuivat tyttöni kanssa keinuissa, ja poika hoilasi niin että piha raikui: ”Mun on pakko tverrrkkaa että saisin fyrrrkkaa.” Siinä ohikulkija taisi hieman naurahtaa, ja meitäkin hymyilytti tämä esitys.”

Tätä päivää

”Tyttäremme oli ekaluokkalainen, ja tunnilla oli juteltu vanhempien ammateista. Kun hänen vuoronsa tuli, oli vastaus seuraavan: ”Äiti on koulussa ja iskä vanhainkodissa.” Itse olen hoitaja ja vaimoni opettaja.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jaska

”Meidän tyttö oli silloin noin 3 vuotta. Käytyään potalla hän totesi: ”Patterit tuli ulos.”

China girl

””Saanko minäkin sitten ihan vanhana hammakset irti?” kysyi poikani, kun appivanhempani olivat olleet kylässä ja heidän tekohampaansa yöpyneet lasissa yöpöydällä. Poikani ei asu Suomessa, joten pienenä hänellä oli sellaisia taivutusvirheitä monikoissa kuten lammas – lammakset ja harava –haravarat, mutta nykyään suomi sujuu hyvin.”

Wertti

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt