Perhe

Kerhon lauluhetki ei ollut 5-vuotiaan mieleen – lopulta ilmoille kajahti kaksimielinen kaikille tuttu kappale

Julkaistu:

Lapsen suusta
Toukokuu on jo lähes puolessa välissä, on maanantai ja lasten sutkautusten aika!
”Mietin ääneen, kuinka olisi kiva saada lisää avaruutta kotiin. Siskoni alle kouluikäinen poika totesi, että osta avaruustapettia.”

Asia ratkaistu

”Tyttäreni ollessa noin 4-vuotias, juoksentelin mummilan ja kodin väliä useamman kerran päivässä. Matkaa noin 150 metriä. Kerran taas reissultaan tultuaan istuuduimme kodin portaille ja aloimme riisua kenkiä sisälle mennäksemme. Hänellä oli pienet, punaiset Sievin paikoin paikatut kumikengät. Jostakin syystä ne olivat hänen lempikengät poutasäälläkin. Riisuessaan niitä, hän kertoi laulaneensa ukille ja mummille ja saaneensa palan suklaata palkaksi. Yhtäkkiä hän pysähtyi, mietti ja alkoikin laittaa kenkiään takaisin jalkaansa. Sanoin että, mitä nyt. Hän innokkaana, kirkkain silmin: ”Minäpä menenkin laulamaan sen toisen säkeistön niille.” Ja mennä vilisti mummilaa kohden helmat hulmuten punaiset kengät vilkkuen.”

Palkka työstä
 • Katso lisää lasten hauskoja sutkautuksia yllä olevalta videolta!
”Laitoin päiväkahvin ajaksi pari vanhanaikaista paplaria otsatukkaan. Nikke, 4 vuotta, oli välipalalla ja katseli. Sitten kysyi, että onko sulla vielä noita lusikoita. Selvisi, että luuli paplarin piikkiä lusikaksi.”

Neliapila

”Meidän vilkkaan mielikuvituksen omaava neitokainen, silloin noin viisivuotias, kuunteli satuja mielellään. Kerran sitten kuuntelin sivukorvalla, kun hän kertoi satua ”omasta päästään” siskolleen. Satu loppui näin: ”Ja niin prinssi söi prinsessan ja puoli valtakuntaa.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Eya69

”Poikamme oli viisivuotias osallistuessaan seurakunnan kerhoon. Ohjaajat pyysivät vuorollaan jokaista laulamaan jonkin tutun laulun. Pojalla ei oikein tuo laulu ollut ominta alaa, ja niinpä seurauksena omalla vuorollaan oli hiljaisuus. Pitkän houkuttelun seurauksena viimein kajahti varmaan radiosta mieleen tarttunut uhkea peräsin ja pulleat purjeet.

hese

”Tänään kaupassa kärryssä istuva taapero huuteli viinaa, meidän piti ostaa lisää viinaa! Oletan, että piimästä oli kysymys, kun siinä hyllyllä olivat.”

Saura

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Ehdokkaat joutuivat koville Ressun lukion vaalipaneelissa
   Politiikka
  3. Åmselen kolmoismurhaaja Valjakkala taas epäiltynä rikoksista – poliisi vaati vangittavaksi, oikeus hylkäsi vaatimuksen
   Kotimaa
  4. Kauhua kylvänyt SM-liigan pahamaineinen jäähykuningas on yllättänyt lähes kaikki – ”En halua tapella enää koskaan”
   SM-liiga
  5. Suomalainen Hans, 54, löysi rinnalleen filippiiniläisen Sandran, 31: ”Kun täytin 50, ajattelin, että olen lopun elämääni sinkku”
   Seksi & Parisuhde
  6. Jarkko löysi kirpputorilta aarteen pilkkahintaan – asiantuntija täräyttää tiskiin todellisen hinnan
   Asuminen
  7. Matti Nykänen ei saa tavata lapsenlapsiaan – asiantuntija kertoo näkemyksensä surullisen yleiseen ilmiöön: ”Isovanhempi ei ole perheessä ykkönen”
   Viihde
  8. Kanerva: painostus hävittäjähankinnoissa vähintään yhtä kovaa kuin 1990-luvulla – ”Olen kuullut värikkäitä puheenvuoroja”
   Politiikka
  9. Remonttien kotimyynti kuriin, vaatii Kuluttajaliitto – ”Arkiongelma, joka voi viedä vararikkoon”
   Oma raha
  10. Tunti sitten
  11. Suomen junailema huippukokous kuivumassa kasaan – Ulkoministeriö: ”Kutsuja kannattaa lähettää sitten, kun niihin vastataan myönteisesti”
   Politiikka
  12. Äkillisesti leikkaukseen joutuneen Mari Ederin suunnitelmista tihkui tietoa – kilpailee maastohiihdon SM-kisoissa jo ensi viikolla
   Maastohiihto
  13. Näytä lisää