Perhe

Poliisi pysäytti perheen kesken ajomatkan – 4-vuotiaalla oli heti selitys valmiina

Julkaistu:

Lapsen suusta
Mukavaa maanantaita, hymyä huulille lasten sutkautuksilla.
”Makoilimme vierekkäin tyttäreni, 8 vuotta, kanssa sängyllä jutellen. Tyttö katseli minua pitkään hiljaa ja tuumasi sitten: ”Äiti, sulla on kyllä tosi vähän ryppyjä... noin ikäiseksesi!”

Harakka

”5-vuotiaat kaksostytöt istuivat auton takapenkillä, kun äiti joutui pysäyttämään auton keskelle tietä, koska vanha mies lähti ylittämään katua yllättävässä paikassa. Kun tytöt ihmettelivät tätä, äiti kertoi, mitä tapahtui ja että liikenteessä pitää aina olla varuillaan. Toinen tytöistä sanoi: ”Niinpä. Vanhuksista, mummuista ja papoista täytyy pitää huolta.” Johon toinen jatkoi: ”Niin, tai ne kuolevat sukupuuttoon.”

Mammy
  • Katso lisää lasten hauskoja sutkautuksia yllä olevalta videolta!
”Juha, 3 vuotta, oli saanut luvan katsella albumia, jossa olivat vanhempien hääkuvat. Aikansa tutkittuaan poika totesi: ”Siinä isä ja äiti kävivät naimisissa.”

Allu

”Poikani oli noin 3-vuotias ja ”elämäntuskaa” oli välillä kovasti. Jonkun kiukuttelun aikana sanoin, että oot semmoinen vastarannan kiiski. Meni jokunen aika ja poikaa taas kiukutti. Sitten yhtäkkiä hiljeni ja katsoi mua tiukasti ja sanoi: ”Enkä kyllä oo mikään papparainen kiiski.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Semmosta

”Lapsenlapseni, 2,5 vuotta, oli luonani ja kysyin, että mitä syötäisiin. Reippaasti tuli vastaus: ”Tatetoonia ja talipullia haluun.” Suomennettuna makaronia ja lihapullia.”

Mummu

”Jouluna siskonpoikani, 4 vuotta, meni mummun syliin sipsiä kourassa. Mummu meinasi leikillään napata yhden, ja poika vetäisi sipsit turvaan. Mummu sanoi, että ai et tuonutkaan mummulle sipsiä. Poika totesi mummulle topakasti: ”Sullahan on toi sokeritauti.”

Sanavalmiin täti

”3- ja 4-vuotiaat poikamme istuivat takapenkillä, kun isänsä ajoi autoa. Myyrmäessä pysäytti poliisi. Ikkunan avattuaan ojensi poliisi isälle puhallusalkometrilaitteen todeten: ”Puhalla, ole hyvä.” Poliisin vilkaistua mittaria ja toivotettua hyvää matkanjatkoa kysyi takapenkillä 3-vuotias isoveljeltä: ”Mitä se teki isille?” Tämä vastasi topakasti: ”Se niisti isin nenän!”

Tervaneiti

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt