Perhe

Mikäs se äidin ammatti oikein olikaan? 7-vuotiaan tytön tokaisu sai opettajan pokan pettämään

Julkaistu:

Lapsen suusta
Hyvää vappua! Tästä aattopäivä käyntiin lasten sutkautuksilla.
”Tyttäreni oli ensimmäisellä luokalla, ja opettaja kysyi, että tietääkö lapset, mitä vanhemmat tekevät työkseen. Tyttö oli osannut kertoa, että isä on postissa töissä, hän jakaa lehtiä. Hetken mietittyään hän oli tokaissut, että äiti kiertelee ympäri kaupunkia ja hänellä on omat asiakkaansa. Olin silloin lukkoliikkeessä töissä ja tein lukkoasennuksia ympäri kaupunkia. Oli opettajalla ollut pokerissa pitelemistä!”

-orson-

”Grillattiin makkaraa, niin poika ilmoitti, ettei hän sitten ota simattia eikä keppottia.”

Miukutiuku

”Olimme menossa 4-vuotiaan tyttäreni kanssa hautausmaalle viemään valkovuokkoja äitini haudalle. Tytär kysyi: ”Tuleeko se mummi sieltä maan alta sieppaamaan nää kukat?”.”

Äiti

”Serkkuni oli monta vuotta lentoemäntänä, ja miehensä on kaivosinsinööri. Heidän poikansa, silloin 4 vuotta, oli päiväkodissa kertonut: ”Isin työ on manalassa (tarkoitti maan alla) ja äiti käy usein taivaassa”.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Konseptit nekin

”Kolmevuotias poikani onnistui laittamaan kengät itse oikeisiin jalkoihin. Neljävuotias isoveli huudahti kannustavasti: ”Vau, hyvä, sä olet jo melkein kuin aikuinen!”. Kolmevuotias huusi kiukkuisena takaisin: ”Minä en ole aikuinen, minä olen ihminen!”.”

Pikkuihmistenäiti

”Pesin pyykkiä pesuhuoneessa. 3-vuotias poikani liittyi mukaan. Yhtäkkiä hän näki lattialla saunan oven puukahvasta irronneen puutapin: ”Katso äiti, löysin jalkasienen”. Televisiossa pyöri juuri silloin jalkasieni- lääkemainos, jossa kerrottiin, että sen voida saada lattialta. Hän päätteli sienen näköisen puutapin nyt sitten olevan jalkasieni, lattialla kun oli.”

Auringonkultaa

”Pieni kaistale takapihan rappusta oli jo sulanut lumikinosten takaa. Etsin pihalta 4-vuotiastani, ja siellähän hän istui pelkissä kalsareissaan sulavesissä. Avasin jo suuni motkotukseen, mutta siihen poikanen heti: ”Elä äiti rähise, mie löysin kevään!”.”

Katjusha

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt