Perhe

Kaksivuotiaan terävä havainto yllätti ”hölmöjä kyselevän” äidin täysin

Julkaistu:

Lapsen suusta
Ihanaa maanantaita. On lasten sutkautusten aika.
”Autoilimme perheen kanssa hautausmaan ohi. Hetken päästä takapenkiltä kuului 4-vuotiaan pojan ääni: ”Iskä, tuonne on tapettu paljo ihmisiä.”

HautuumaaKätevästiTäyteen

”Näytin tyttärenpojalleni mainoskuvani. Hän kysyi kuka tässä on, sanoin, että mummi, etkö tunne. Hän tokaisi: ”Et sinä ole kuvassa!” Kysyin, että no miksen. Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä: ”Sulla ei ole tässä ryppyjä!”

Mummi
  • Katso lisää lasten hauskoja sutkautuksia yllä olevalta videolta!
”Isi ja mietteliäs viisivuotias poika olivat matkalla kauppaan. ”Isi, mikä se on semmoinen leppäkeihäs?” Isiä hymyilytti, koska hän arvasi jo mistä oli kysymys vaimonsa tuntien: ”Mistä sä semmoisen sanan kuulit?” ”No kun äiti sanoi, että se ei tykkää, kun me pelleillään ruokapöydässä ja kohta me lennetään siitä kuin leppäkeihäät!” ”No olitteko kunnolla?” ”Pakko, kun ei tiedetty, mikä se on.”

R

”Poikani perheessä luetaan aina ruokarukous, joten lapsenlapseni rukoili: ”Kiitos tästä päivästä, kiitos, kun mulla ei ole mitään huolia, iskä on vankilassa. Kiitos, että saan olla kotona, Aamen.” Poikani on pappi, joten hän käy myös visiiteillä vankiloissa.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mummi

”Puolisoni oli viimeisillään raskaana. Veljeni 3,5-vuotias poika laittoi lasten stetoskoopin puolisoni vatsalle ja kuunteli mitä sieltä kuuluu. Kysyin, mitä oli poika kuullut. Poika vastasi, että oli kuullut hirveät itkupotkuraivarit. Tähän oli tietysti kysyttävä, miksi siellä vatsassa oli sellaiset itkupotkuraivarit. Naamaansa väräyttämättä vastasi, että serkkuvauva on vihainen, kun ei pääse vielä pois sieltä vatsasta. Oli siinä pidettävä oma pokkansakin kurissa siihen asti, että poika poistui huoneesta.”

Kohta isä taas

”Olimme lähdössä kotiin mökkiviikonlopun jälkeen. Sanoin miehelleni, että hän saa käydä kaupassa, kun minä en kehtaa tämän näköisenä mennä. Poikani katsoi minua silmät pyöreinä ja sanoi, että ainahan sä olet tuollaisen näköinen.”

Pörröpää

”Piirsimme tyttäreni kanssa lattialla vahakankaan päällä, kun kissamme käveli alustalle. Kysyin tyttäreltäni, että tulikohan kisukin piirtämään. Kaksivuotias tyttäreni valaisi minua vastaamalla, että ei kissoilla ole käsiä vaan tassut. Ei ne osaa piirtää. Nauru pääsi, kun niin hölmöjä kyselin.”

Pikkuvanha

”Olin lähdössä juhliin ja tälläydyin tunteja näyttääkseni joltain muulta kuin normaalilta homssuiselta itseltäni. Poikani oli taloyhtiömme keskipihalla leikkimässä muiden lasten kanssa, ja paikalla oli myös useita tuttuja aikuisia. Ajattelin, että en kehtaa mennä tällingissä kekkuloimaan pihalle, mutta halusin kuitenkin moikata poikaani ennen lähtöä. Jäin siis sivummalla ja viittilöin poikani hyvän ystävän luokseni. Pyysin häntä hakemaan poikani, johon hän vastasi: ”Juu sopii, mutta kuka sä oot?”

Homssu

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt