Perhe

3-vuotiaan vähemmän imarteleva näkemys mummin kampauksesta sai vanhempien pokan pettämään

Julkaistu:

Lapsen suusta
Taas maanantai. Ja tuttuun tapaan lasten hauskat sutkautukset.
”3-vuotias siskoni poika puhui serkkutyttönsä lähestyvistä ristiäisistä ”syntyjäisinä”. Ristiäispäivä koitti ja pappia odotettiin paikalle. Viimein ovikello soi ja nähtyään papin hihkaisi kuuluvalla äänellä: ”Nyt se synti tuli!”

Minä vaan

”Lapset istuivat ruokapöydässä ja hiukan napisivat ruoasta. Vanhemmat toruivat ja sanoivat, että Jumala rankaisee. ”Miten se rankaisee?”, kyselivät lapset. Isä vastasi, että esimerkiksi palelluttamalla potut. Kuinkas sattuikaan. Seuraavana talvena potut paleltuivat ja isän ottaessa niitä kellarista ulos, lapset seurasivat vakavana vieressä. Eräs heistä tuumasi: ”Noin se Jumala perunoita rankaisi.”

Lissu

”Mummo huijasi aprillipäivänä 2-vuotiasta Leoa, että ikkunasta muka näkyisi hirvi. Poika oli kauhuissaan, että missä se hirviö oikein on ja kävi moneen kertaan katsomassa ikkunasta, näkyykö vielä hirviöitä. Siinä oli mummolla selittämistä, miksi juksasi. Seuraava aamuna Leo tokaisi, että tänään ei sitten ole hirviöpäivä.”

KL

”Olimme 3-vuotiaan tyttäreni kanssa kyläilemässä isovanhemmilla. Äidilläni on permanentti, eikä hän ollut aamulla sitä kerennyt erityisemmin laittamaan. Tyttö tokaisi kahvipöydässä, että mummilla on ilotulitustukka. Oli siinä kyllä naurussa pidättelemistä.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ilotulitustukka

”Mummu lähti 4-vuotiaan poikani kanssa mummun ystävän luo kylään. Kylässä mummulle tarjottiin kahvia ja pojalleni keitettiin pari kananmunaa. Poika söi ne kiltisti. Vierailun päätyttyä lähdettiin taksilla. Poikani oli vaiti koko taksimatkan ajan, mutta perille saavuttaessa tokaisi mummulleen: ”Ajattele, kun se täti ei pienelle lapselle edes perunoita keittänyt.”

Vieraskorea

”Kolmevuotias poikamme oli opetellut pissaamaan seisaaltaan ja oli niin ylpeä uudesta taidostaan, että ilmoitti ylpeänä tällaisen toimituksen jälkeen: ”Pissasin niin kuin ihmiset ABC:llä!” Hänen mielestään ABC:ltä löytyy lasten vessa, naisten vessa ja ihmisten vessa.”

Äitee

”Poikani oli noin kolmevuotias, kun hän aamulla innoissaan juoksi herättämään meitä vanhempia, jotka vielä nukuimme. Hänen varpaansa olivat jääkylmät ja sanoin hänelle, että käy hakemassa sukat jalkaan ja tule sitten takaisin. Poika juoksikin pois, mutta tuli pian takaisin ja sanoi: ”Mulla on sukat, nahkasukat!”

Äippä

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt