Perhe

Kolmevuotiaan ärhäkkä tissikomentti sai äidin suupielet nykimään

Julkaistu:

Lapsen suusta
Aurinkoista toista pääsiäispäivää! Viikko alkaa jälleen lasten mainioilla sutkautuksilla.
”3-vuotias rakas poikani on hyvin voimakastahtoinen ja harmistuu pian, jos asiat eivät mene hänen tahtonsa mukaisesti. Yhtenä kertana hän suuttui todenteolla ja päässään varmasti mietti pahinta, mitä vanhemmalle voisi sanoa. Hän katsoi naama punaisena minua päin, osoitti sormellaan ja huusi: ”Äiti, sun tisseistä tulee... maitoa!” Naurussa oli pidättelemistä, kun maitoakaan ei ole siis vuosiin tullut.”

Äiti ja sanavalmis poika

”Jarno, 5 vuotta, opetteli lukemaan. Oli menossa tätinsä kanssa Vapaakirkon ohi. Hän luetteli kirjaimia ja sanoi, että tuossapa lukee Vapaavarikko.”

Kielolilja
  • Katso lisää lasten hauskoja sutkautuksia yllä olevalta videolta!
”Vilja oli kaksivuotias, kun hän mummolassa huomasi kärpäslätkän. Riemuissaan hän kiljaisi: ”Meilläkin on tommonen kärpäsenhuito!”

Muori

”7- ja 5-vuotiaat pojat suuttuivat äidille, kun lastenhuoneen siivouksesta tuli sanomista. Pojat pakkasivat repun ja lähtivät läheiseen metsään, sanoivat lähtiessään ”hyvästi”. Parin tunnin kuluttua palasivat. Kysyin tuliko jotain ongelmia metsässä. Vastaus: ”Ei, tuli kakkahätä.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Eppu

”Olin 7-vuotiaan tyttäreni kanssa kaksin kotona ja minun piti käydä vessassa. Hetken päästä tytär huusi minulle: ”Äiti, meneekö sinulla kauan? Täällä on kovin yksinäistä.” Niinpä, lapselle pari minuuttiakin voi olla pitkä aika.”

Huvittunut

”Odotin bussia, kun pysäkille tuli äiti noin 5–6-vuotiaan naperon kanssa. Suomen lippu liehui salossa, ja lapsi kysyi äidiltään, miksi lippu on salossa. ”En tiedä”, äiti vastasi. Lapsi tivasi uudestaan: ”Kerro nyt, miksi lippu on salossa?” Äiti siihen, ettei muista. Lapsi oli hetken hiljaa ja hihkaisi: ”Hei, tiedän, tänään tulee Hifkin matsi!”

Hymyilytti

”Olin 4-vuotiaan lapsenlapsen kanssa puutarhassa syksyllä, ja hän halusi puusta omenan. Kun annoin omenan hän kysyi: ”Onko tämä kotimaista?”

Kotimainen kunniaan

”Pikkusiskoni oli ehkä noin viisivuotias, kun kerran kesällä oli nähnyt äitimme kesähelteellä uimapuvussa. Uimapuku oli kirjailtu ruusuilla. Siskoni sanoi aikansa tuijotettuaan, että äiti eiks noi ruusut sun uimapuvussa olleet viime vuonna pienempiä. Äitimme ei ole käyttänyt uimapukua sen jälkeen.”

Pena

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt