Perhe

5-vuotias näki kaupassa kaikille tutun ”huohottimen” – pikkuneidin nerokas tokaisu sai hymyn huulille

Julkaistu:

Lapsen suusta
Ne ovat täällä taas. Nimittäin lasten mainiot sutkautukset.
”3-vuotiaalla pojallani tuli jostain syystä kova itku. Hetken itkettyään hän sanoi surkealla äänellä: ”Äiti, minun posket on ihan pahan mielen vedessä.”

Mira

”Olimme lasten ollessa pieniä Valamossa viettämässä lomapäivää. Vanhin poikamme, tuolloin noin 5 vuotta, tervehti iloisesti vastaan tullutta luostarin asukasta. Kysyin häneltä, josko oli joku tuttukin. Poika tuumasi, että joo, eikö me huomattu ollenkaan, että se oli joulupukki, joka oli myös lomailemassa siellä.”

Mamma
  • Katso artikkelin yllä olevalta videolta lisää lasten hauskoja sutkautuksia.
”Istuin lukemassa kirjaa olohuoneessa. 3-vuotias tyttäreni tuli viereeni ja katsoi minua pitkään ja oikein tarkasti. Hetken kuluttua hän sanoi: ”Isi, sun kasvot sopii sulle.”

Koojii

”Kuusi ja puolivuotias lapsenlapseni oli suruissaan, kun hänen paras ystävänsä oli muuttanut perheensä kanssa vuodeksi Espanjaan. Totesin tähän, että eikö se toisaalta ole hyvä asia, koska hän takaisin tultuaan voisi opettaa hänellekin espanjan kieltä. Tähän tämä totesi kuin alistuneena: ”Myöhäistä, minusta tulee armeijamies.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mummoliini

”Rakensimme taloa ja puhuimme sähkömiehestä, että koska hän tulee. 4-vuotias Eemeli kysyi, että onko sähkömiehet ihmisiä.”

Sopii miettiä

”Poikani oli tuona kesänä kolmevuotias, kun suutahti meille aikuisille jostain. Hän pakkasi pikkuiseen reppuunsa pari muovista dinosaurustaan ja marssi avoinna olevan ulko-oven luo reppu selässään. Käännähti kynnyksellä vielä ympäri, kohotti kätensä tervehdykseen ja lausui dramaattisesti: ”Hyvästi kotiväki!”. Oli katsonut muumeja.”

Muumimamma

”Tytär, 5 vuotta, tokaisi kaupassa lumikolan kohdalla että tuossa on huohotin. Kysyin häneltä, että mistä tuo sana huohotin tulee. Tytär selitti elehtien, että kun sitä työntää ja työntää ja se aina pysähtyy. Vielä demonstroi, miltä kuulostaa, kun lumikolaa työnnettäessä hengästyttää. Oli ollut appivanhempien luona hoidossa kun siellä oli tehty lumitöitä.”

-A-

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt