Perhe

3-vuotias Jasper seurasi pukeutuvaa äitiään – nokkela rintaliivihavainto riemastuttaa

Julkaistu:

Lapsen suusta
Lasten osuvat sutkautukset aloittavat jälleen uuden viikon.
”Olin lapsena menossa mummun kanssa lestadiolaisten seuroihin. Paikalle saavuttaessa aloin hoilata Kari Peitsamon kappaletta ’kauppaopiston naiset, ne todella kääntää mun pään!’ Olin aivan ihmeissäni, kun esitys keskeytettiin heti alkuunsa – eikös täällä pitänyt laulaa?”

Väärä kappale

”Pojanpoikani oli juuri täyttänyt kaksi vuotta, kun hän oli luonani. Katselimme ikkunasta erilaisia puita. Kerroin, että kun tulee joulu, tuodaan kuusi sisään ja siihen laitetaan valot ja koristeita. Kotonaan hän oli sanonut, että Mamin kotona on hevon kuusi.”

Mami
  • Katso lisää lasten hauskoja sutkautuksia yllä olevalta videolta!
”Laittauduin iltaa varten ja laitoin rajaukset huuliin. En yleensä koskaan niitä ollut laittanut. Poikani, joka pelkäsi pienenä pellejä, oli vieressäni ja kun käännyin häneen päin jotain sanoakseni, hän hyppäsi kauemmas ja tuijotti kauhuissaan minua ja huusi ’pelle!’ Katsoin peiliin ja totesin saman ja poistin rajaukset.”

Pelle

”Aamusella äiti puki rintsikoita, kun 3-vuotias Jasper katseli mietteliäänä pukemista ja tokaisi: ’Aaa – ne laitetaan kii, ettei ne tipu!’”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

muumimummi

”3-vuotias poikamme halusi leikkiä lääkäriä mumminsa kanssa ja pyysi häntä tulemaan hoitoon. Kun mummia ei kuulunut hoitoon, niin poika tokaisi, että ’mummi, sä et nyt tottele!’”

Tohtori

”Joulupöydässä 4-vuotias pikku Kari ei suostunut syömään kinkkua. Ihmeteltiin tätä ja yritettiin kysellä syytä. Lopulta poika kivahti: ’Kinkku pielettää!’”

Martta

”Olin hakemassa puita liiteristä 5-vuotiaan poikani kanssa. Minä täytin yhtä koria ja poikani toista. Yhtäkkiä poikani tokaisi minulle: ’On se hyvä, että olet minut synnyttänyt, et pärjäisi yksin näiden puiden kanssa.’”

Lapsien tarkoitus

”Neljävuotiaani raivostui, kun piti lähteä nukkumaan, eikä äiti siksi avannut hänelle enää telkkaria. Pakkasi kiukkuisena karvatossut reppuun ja kertoi uhmakkaana lähtevänsä kotoa. Tuulikaapista sitten kuului itkuinen huuto ’tulkaa edes ovi avaamaan, jotta pääsen karkuun’. Sovimme, että lähtee vasta sitten, kun saa itse oven auki.”

Äityli

”4-vuotias tyttäreni tuli päiväkodista kotiin ja tokaisi, että hänellä on krapula jalassa. Tarkoitti kuitenkin rakkulaa.”

huono olo

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt