Perhe

Äiti laittautui hienoksi juhlia varten – 2-vuotiaan jäätävä kommentti latisti tunnelman

Julkaistu:

Lapsen suusta
Uusi viikko on taas aluillaan ja lasten sutkautukset naurattavat tuttuun tapaan.
”Olin lähdössä työpaikan joulujuhliin omasta mielestäni aika hienona. Olin valinnut tyylikkään asun ja meikkikin oli kerrankin onnistunut. 2-vuotias poikani tuli katsomaan ja ilmoitti: ”Äiti mä pelkään sua, kun sulla on toi naamari.”

R

”3-vuotias poikani ajeli pienellä pyörällään, kun itse kävelin siinä vieressä. Pyörällä ajo oli välillä sellaista mutkittelevaa, ja sanoin pojalle, että jos joku ihminen tulee vastaan, tulee heti omalle kaistalle. Vähän ajan päästä näkyikin vastaantulija ja kehotin poikaa tulemaan pois edestä. Kun kävelijä oli ohittanut meidät, poika sanoi tuohtuneena: ”Tuohan oli nainen! Sä sanoit että sieltä tulee ihminen.” Käytiin sen jälkeen pieni keskustelu pojan kanssa.”

Miukutiuku
  • Katso lisää lasten hauskoja sutkautuksia yllä olevalta videolta!
”2,5-vuotias kummityttöni kuuli isänsä kuorsaavan sohvalla. Tyttö marssi sohvan viereen ja tokaisi lempeästi, mutta kovaäänisesti: ”Isi, äläpä murise.”

Zzz

”Olimme 1980-luvulla Amsterdamissa ja eksyimme hieman sivulle, missä oli arveluttavaa toimintaa. Poikani oli noin neljän vanha. Ihmetteli hetken erästä naista ikkunassa ja kysyi sitten: ”Eikö tädille tule kylmä, kun sillä ei ole paitaa?” Palasimme pääkadulle melko nopeasti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Bobi

”Meidän 3-vuotias lapsenlapsi Jenny oli tykästynyt joulukuusessa oleviin suklaakäpyihin ja oli salaa taas kuusen takana, kun huomasin sen. Kuiskasin vaarille, että Jenny on suklaavarkaissa. Silloin kuusen takaa kuului: ”Ei saa keskeyttää.”

Mummin Mimmi

”Kalamiehen tytär sai pikkusiskon. Kun kuuli mitat, tyttö tuumasi: ”Aika vonkale!”

mm.

”Vuosia sitten muutin helsinkiläiseen lähiöön. Viimeisiä muuttolaatikoita hissiin väsyneenä nostaessa ulkoinen olemuksenikin oli varmasti jo vähän nuupahtanut. Samaan hissiin osui kaksi prinsessa-asuista pikkutyttöä, jotka katsoa tapittivat minua arvioivasti. Toinen kysyi: ”Asutko sä meidän rapussa?” Vastasin, että kyllä, nyt asutaan naapureina. Toinen prinsessa muikisti suutaan ja supatti kaverinsa korvaan: ”Ei kyllä uskois.”

Resupekka

”Lapsenlapseni kysäisi tuossa iltasella, että miksi sulla mummu ei ole lapsia.”

Tuula mummu

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt