Perhe

3-vuotiaan ensimmäinen kerta suksilla ei sujunut odotusten mukaisesti – pienen neidin närkästynyt toteamus kiteytti tilanteen täydellisesti

Julkaistu:

Lapsen suusta
Pirteää maanantaiaamua! Lue tuttuun tapaan lasten sutkautukset, jotka saavat hymyn huulille.
”Pahvimajan rakennusurakan jälkeen oli hyvä toivottaa kutsuvieraat sisään. ”Tervetuloa naiset ja ihmiset!” lausui 4-vuotias Hemmo.”

US

”Olin kuulemma kaksivuotiaana istunut mustikkasoppakulhoa sekoittavan äidin sylissä. Sanavarastoni oli vielä hieman epätäydellinen, eivätkä kaikki äänteetkään onnistuneet. Totesin: ”Ompat tiinä pimeetä toppaa!”

Satunainen heittelijä
  • Katso lisää lasten sutkautuksia yllä olevalta videolta.
”Kolmevuotias tyttäreni sai sukset ja oli lähdössä hiihtämään ensimmäistä kertaa. Kun sukset oli jaloissa ja sauvat käsissä, tyttö jäi jännittyneenä tököttämään paikalleen. Hetken odottelun jälkeen kuului närkästynyt kysymys: ”Milloin nää oikein lähtee?”

Pimpula

”Minun tyttöni suuttui kovasti ollessaan vajaa kuusivuotias. Hän oli juuri oppinut lukemaan ja kirjoittamaan keppikirjaimilla. Olin päivänokosilla ja heräsin ovikellon soittoon. Siellä pieni kuusivuotiaani oli oven takana. Oli kirjoittanut minulle pöydälle lapun: ”Nyt karkasin, otin evästä ja nallen”. Oven takana oli kuitenkin tyttö, joka sanoi: ”En oikein tiennyt minne menisin, saanko tulla takaisin”. Tuo lappu on edelleenkin neljänkymmenen vuoden jälkeen tallessa.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ei paikkaa minne mennä

”Kolmevuotias Johanna oli mummonsa kanssa kävelyllä. Ohittivat omakotitalon, missä ikkunasta kuului naisten kovaäänistä puhetta ja naurua. Johanna kysyi: ”Asuuko tuolla kanoja?”.

Täti

””Katso äiti pilvet tippuvat”. Tuon täsmällisemmin ja asiallisemmin asiaa ei oikeastaan voi ilmaista, jos sumu-sana ei ole käytettävissä.”

KK

”Minun poika nuorempana uhkaili kotoa lähtemisellä. En ollut puheista moksiskaan, niin poika sanoi että: ”Muutan tuohon meidän varastoon ja tarvitsen sinne netin”.”

Miukuliina

”Lapsena asuimme pienessä kyläyhteisössä lammen rannalla. Noin neljävuotias sisareni oli katsellut päivällä naapurin sedän touhuja, joita innoissaan illalla isälle kertoi: ”Naapurin setä onki isolla rautaisella, reikäisellä laatikko-ongella”. Katiskaa oli Väinö käynyt kokemassa. Samainen sisko oli pakkaspäivänä ulkona valittanut äidille, miten kenkiin koskee.”

Rouva

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt